Beth Repstad fra bestemorkomiteen sammen med Lea, Thea Marie, Vetle og Herman.

– Basar med luksusproblem

Publisert Sist oppdatert

Allerede en halvtime før basaren skulle starte i Langenes arbeidskirke lørdag, begynte lokalet å fylles opp.

– Nå har vi fått det vi må kalle et «luksusproblem». Det kommer så mange folk at nå går vi rett og slett tom for lodder, forteller Beth Repstad på vegne av «bestemorkomiteen» til N247.

Da hadde arrangørene allerede på forhånd solgt for 50.000 kroner i lodd gjennom oppsøkende virksomhet i tiden før basardagen.

Langenes arbeidskirke lørdag ettermiddag.

«Bestemorkomiteen» er bestemødre som sammen med barnebarn arrangerer denne basaren med et formål om å samle inn penger til inntekt for nyfødtavdelingen ved Haydom sykehus.

Eget kor

Forberedelsene har pågått en god stund allerede, og i januar ble det kjent at arrangørene også forberede eget kor for å opptre under basaren.

– Vi har i alle fall fått erfare hvor mye som må til for å forberede en basar, og det gir oss enda mer respekt for våre egne bestemødre som arrangerte basarer jevnlig gjennom hele året, utdyper Repstad.

At det skulle komme så mye folk denne dagen, hadde arrangørene aldri drømt om. Nå retter de en stor takk til alle som er med å støtte prosjektet i Haydom, både alle ivrige loddkjøpere og ikke minst bedrifter og private som har vært rause med flotte premier og alle som vært med på å strikke premier til basaren.

Nelly og Mia lager smykker som et bidrag til basarens formål.

– Det som også er veldig flott er at så mange barnebarn er med og blir engasjert, sier Beth Repstad mens alle venter på at neste trekning av premier skal annonseres i lydanlegget på Langenes arbeidskirke lørdag.

Powered by Labrador CMS