– Betyr enormt mye

Publisert

Tidlig i november informerte senteransvarlig ved Tangvall Arena, Cato Hersvik-Olsen om butikkeiere og drivere som sammen hadde et ønske om å bidra til at flere barn kan oppleve en julehøytid med gode minner de senere kan se tilbake på. Kjøpesenteret hadde da landet på et samarbeid med Blå Kors Kristiansand og en innsamling under motto «Gi en julegave og gjør en forskjell».

Nå er det «ensomme juletreet» på plass i andre etasje på kjøpesenteret, og onsdag ble innsamlingen av julegaver formelt satt i gang med representanter fra Blå Kors, kjøpesenteret på Tangvall og øvrig lokalt næringsliv til stede.

Fra Blå Kors Kristiansand var det Wenche Tønnessen og Trond Furseth som fortalte om organisasjonens kontinuerlige arbeide.

Wenche Tønnessen og Trond Furseth fra Blå Kors Kristiansand sammen med senteransvarlig ved Tangvall Arena, Cato Hersvik-Olsen og det «ensomme juletreet» i senterets andre etasje.

– Vi ble veldig glade da Cato ringte. Blå Kors møter hele året mennesker med utfordringer som ensomhet, utenforskap og ulike problem relatert il vedvarende lavinntekt, fortalte Tønnessen som også kunne fortelle om takknemlige og overraskede mottakere av den hjelpen og støtten organisasjonen formidler.

– Dette er hjelp som betyr enormt mye, var hennes beskjed til de næringsdrivende som vente på å avlevere sine julegaver.

– Tar imot til lille julaften

Lokale næringsdrivende med julegaver lytter interesserte til orienteringen fra representantene til Blå Kors Kristiansand på Tangvall Arena onsdag ettermiddag.

– Vi håper så mange som mulig fra næringslivet vil bidra med gaver som kan være med å spre glede og som vil være viktige for mottakerne. Med Blå Kors til å videreformidle julegavene, er vi trygge på at de kommer frem til barn som trenger en oppmuntring, uttalte Hersvik-Olsen da tiltaket ble annonsert.

Innsamling av gaver vil pågå helt frem til lille julaften. Representantene fra Blå Kors minner om at det i tillegg til de mer «vanlige» gavene også er fullt mulig å gi en opplevelse i gave.

– Vi har allerede fått en god opplevelsespakke fra O'Learys her på Tangvall Arena. Der stenges bowlingen for andre spillere mens seks baner med plass til seks spillere på hver bane gjøres tilgjengelig for barnefamilier i en periode på to timer. En gave i form av en opplevelse vil for mange være noe de kan huske og ha gode minner fra senere i livet, tilføyer Furseth.

Powered by Labrador CMS