Dugnadsdag med frisbeegolfbane på Nodelandsheia

Publisert
Dugnadsarbeidet startet med installasjonen av utkastramper som markerer hvor hvert hull begynner.

Rundt 20 personer samlet seg tidlig lørdag, for å starte byggingen av en splitter ny frisbeegolfbane på Nodelandsheia.

Under ledelse av Eirik Skarpeid, som har vært den drivende kraften med dette prosjektet, tok vi fatt på oppgaven med stor entusiasme i vårsola.

Dugnadsarbeidet startet med installasjonen av utkastramper som markerer hvor hvert hull begynner, og sette opp de forskjellige tee-ene. Dette arbeidet krevde både nøyaktighet og god planlegging.

En stor del av arbeidet besto også i å rydde skog. Mange trær og busker måtte vike for å gjøre plass til banens layout, noe som ikke bare forbedrer spillforholdene, men også bidrar til å gjøre området mer tilgjengelig for alle besøkende.

Frivillige møtte opp med kraftig utstyr til arbeidet.

Dette dugnadsarbeidet er et glimrende eksempel på hva som kan oppnås når et gode naboer og lokale håndverkere kommer sammen for en felles sak. Frisbeegolfbanen på Nodelandsheia vil ikke bare tilby en flott aktivitet for lokalbefolkningen, men også tiltrekke seg besøkende fra andre byer i Norge, og flere legger ferieplaner etter hvor disse banene ligger.

Artikkelforfatter og frivillig, Tor Marius Markussen.

Det gjenstår fremdeles endel arbeid med å rydde i skogen og montere utstyr, så vi blir glad hvis flere gjør en innsats for oss fremover.

Vi gleder oss til å kaste våre første frisbeediscen på Nodelandsheia, forhåpentligvis en gang rundt sommeren.

Les også:

Powered by Labrador CMS