Daglig leder i Elementsør Knut Nilsen (t.h.) og senior salgsleder Bjørn Einar Røraas.

– 2024 kommer til å bli et mer krevende år, men vi er optimister.

Publisert
Elementsørs administrasjons- og produksjonslokaler på Lohnelier.

– Selv om markedssituasjonen er krevende, satser vi offensivt. Elementsør har hatt en fin vekst siden oppstarten, og 2023 var intet unntak. 2024 kommer til å bli et mer krevende år, men vi er optimister, skriver salgs- og markedssjef Kurt Jahsson i en pressemelding fredag.

I meldingen skriver daglig leder Knut Nilsen at Elementsør styrker sin salgsavdeling med ny selger. Bjørn Einar Røraas startet som ny senior salgsleder 1. februar. Bjørn Einar kommer fra Con-Form, og har 17 års erfaring med betongelementer. Med Bjørn Einar på laget ønsker Elementsør å satse i et krevende marked, samt gjøre seg klar for oppturen som kommer.

– Bjørn Einar vil jobbe ut fra et avdelingskontor i Telemark, og vil bistå kunder med gode løsninger. Med enda større nærhet til vår kunder i Østlandsområdet, vil det gi oss økt tynge, samt mulighet til å yte kundene enda bedre service.

– Vi ser fram til å få Bjørn Einar, med sin erfaring og kunnskap, med på laget, skriver han.

I følge regnskapstallene gikk Elementsør med et overskudd på over seks millioner kroner i 2022 med en omsetning på nesten 145,6 millioner kroner. Bedriften har per februar 59 ansatte i produksjon og administrasjon.

Les også:Powered by Labrador CMS