Siw Theresia Thomassen samlet en god del publikummere da hun sang under lysseremonien under «Stafett for livet» på Flekkerøy lørdag kveld. Med seg på gitar hadde hun med seg Dag Ove Walster.

Mintes mange under lysseremonien lørdag kveld

Publisert Sist oppdatert
Arrangørene Lilly Aurora Godkund t.v., Tor Kristian Ludvigsen, Kristin Ommundsen og May Linn Utsogn Johanson har all grunn til å være fornøyd med årets «Stafett for livet».

Siw Theresia Thomassen er en av mange sangartister på Flekkerøy. Med sin vakre stemme under lysseremonien lørdag kveld, hilste hun natten velkommen, og mintes de vi har mistet i kreft, og de som fremdeles kjemper.

Flott

Klokken 22.00 lørdags kveld tok arrangementet «Stafett for livet» en aldri så liten pause. Ikke bare for at alle deltakerne skulle få strekke litt på beina inni mellom alle rundene rundt de løper eller går rundt på Cemo Arena. Neida.

- Vi tar et avbrekk på fem minutter for å minnes de vi har mistet i kreft, og for de som fremdeles kjemper, sier leder Tor Kristian Ludvigsen til N247 søndag morgen.

Mange publikummere kranset den vesle scenen rundt amfiet ved idrettsanlegget, og da Siw Theresia Thomassen brukte sin klokkeklare stemme og Dag Ove Walster hadde stemt gitaren, ble det helt stille ute i Lindebøskauen.

- Dette ble bare flott, sa komiteen som så smått hadde begynt nedtellingen i målområdet. Da gjenstår det en snau time av årets «Stafett for livet».

Et arrangement leder Tor Kristian Ludvigsen, May Linn Utsogn Johanson, Kristin Ommundsen og Lilly Aurora Godlund med sine rundt 30 medhjelpere har all grunn til å være fornøyd med. Nærmere 2.000 deltakere og publikummere har vært innom Cemo Arena siden starten lørdag klokken 12.00.

Arild Thomassen fra Lyskomponenter (t.v.), Theodor Hæstad fra PWS og Gisle Handegaard og Jan Bang Henningsen fra Hennig Olsen Is tilbrakte mange timer på Cemo Arena i helgen.

Viktigste

Det aller viktigste er deltakelsen. Mange har løpt eller gått veldig mye. Mens andre igjen har gått/løpt for så å ha tatt seg en liten eller lengre pust i bakken. De har deltatt i bedrifter eller lag og foreninger som har meldt på lag, og det handler om å «klikke» inn hver runde som er gjennomført.

Alle inntektene går til Kreftforeningen som står som arrangør.

- Vi håper å få inn rundt en halv million kroner. Verdifulle kroner som arrangøren setter umåtelig stor pris på, sier Ludvigsen.

Hele døgnet

Arild Thomassen fra Lyskomponenter, Gisle Handegaard og Jan Bang Henningsen brukte føttene hele døgnet. Mens Theodor Hæstad fra PWS hadde satt seg som mål å løpe tre hele maraton i løpet av 20 timer. Det er 127,1 kilometer.

Stafetten er åpen for alle. Benjamin Andersen fra Skjærgårdsbygg AS regner med å ha både gått og løpt i 17 timer når alt er over søndag klokken 12.00. På morgenen søndag fikk han besøk av kona Ina og barna Louie og lille Mio som har tatt seg en blund i vogna.

- Jeg hadde aldri løpt og trent noe før. For fire måneder siden startet jeg opp treningene til dette, så nå har jeg vunnet et veddemål jeg hadde med mine arbeidskamerater. Jeg klarte det, sier Theodor og smiler bredt etter endelig å ha funnet seg til rette i en stol i målområdet.

- Jeg har gått og gått, og skal oppnå 13 mil. Lørdag startet jeg på gode sandaler, mens jeg skiftet over til norske fjellsko i natt, sa Jan Bang på klingende dansk.

Kollegaen hos Hennig Olsen IS Gisle Handegaard sa følgende:

- Jeg skal løpe og gå 13,2 mil.

Arild Thomassen fra øya avslutter «Stafett for livet»:

- Det blir nok 150 kilometer for meg, sier han og smiler.

Han har deltatt siden starten i 2018 på Kristiansand stadion.

Powered by Labrador CMS