Adrian Kristiansen bryter igjennom og setter hans fjerde mål for kampen.

Randesund 3 - FLIK Søgne 19 - 30 (6 - 16), Sukkevannshallen i Randesund.

Sesongens første bortekamp i gutter 15/16 i breddeserien for FLIK Søgne ble spilt lørdag i Randesund for rundt 50 personer på tribunen i Sukkevannshallen.

Oppgjørene mellom disse lagene bruker som regel bli tette og tøffe oppgjør og Randesund kan skilte med en svært bred stall i årets serie. Det gjøres et imponerende stykke arbeid der ute for å samle så mange spillere til klubben, så her har nok mange klubber noe å lære.

Igjen viste FLIK Søgne styrke når dommeren blåste igang kampen. Heltente gutter ønsket å sette standarden fra start, spilte solid i et offensivt forsvar og skuddene satt der de skulle.

Mads Engenes setter fart og scorer.

Randesund klarte ikke finne ut av forsvaret til FLIK Søgne og slet da med å finne nettmaskene. Når Benjamin Tangeraas satte sitt første mål, sto det 0 - 8 på resultattavlen etter 10.30 minutter, så Randesund seg nødt til å ta timeout.

De lykkes da til dels å stabilisere kampen og fikk kort tid etter timeout satt sitt første mål.

FLIK Søgne endret forsvarsformasjon og slapp også med dette inn Randesund noe mer inn i kampen. Frem mot pause hadde fortsatt FLIK Søgne god kontroll på kampen, og satte opp angrepsspillet godt anført av Mads Engenes. Forrige kamps toppscorer Sebastian Thorkildsen fortsatt der han slapp sist kamp, med å gjøre motstanderens keepere frustert, og hadde satt alle hans 7. mål før lagene gikk til pause på stillingen 6 -16.

FLIK Søgne kunne gå fornøyd i garderoben med en komfortabel ledelse. Og som i mange andre sammenhenger, kan man noen ganger bli litt for komfortabel.

Andre omgang ble et litt annet kampbilde. FLIK Søgne klarte ikke opprettholde like mye trøkk i forsvar og slapp Randesund til tider for lett igjennom.

En god Herman Henriksen på hjemmelaget fikk skuddene til å sitte der de skal og hadde scoret seks mål før det var gått ni minutter.

Men selv om FLIK Søgne ikke lengre klarte lukke døra bakover, fortsatt laget å score mål. Dagens toppscorer Mathias Hageland var fortsatt på jobb og gav seg ikke før han hadde totalt åtte mål for dagen.

Laget holdt avstanden mellom lagene på 10 til 12 mål gjennom hele andre omgang, og kampen ble blåst av på stillingen 19 - 30.

Trener Martin Parsager kommenterer;

– Jeg synes det går bra i første omgang, vi snakker godt i forsvar og tillater dem ikke å score de første 10 minuttene. At vi leder 16-6 til pause viser at laget er der de skal være.

I starten av andre omgang forsøkte vi å spille litt annerledes, men dette gav dessverre ikke ønsket resultatet i forsvar. I angrep blir det litt for mange tekniske feil og vi begynner å henge litt med armene som resulterer i at vi begynner å spille på Randesunds premisser.

Randesund er på ingen måte et dårlig lag og guttene våre skal være stolt over en sterk seier, med mange gode angrep og forsvar. Å vinne med 11 mål viser at vi kan, når vi vil!

FLIK Søgne har startet sesongen sterkt og satser allerede på kommende mandag kl 19.15 i Tinntjønnhallen ta sesongens tredje seier mot AK 28.

Ta turen dere også, bli underholdt av god håndball, og kos dere med kaffe og kaker fra kiosken.