Floke Bredland sammen med Ole Johan Bueklev under et av mange tusen frivillige arbeidsøkter for folkehelsa. Den gang under Terrengkarusellen i Kjellandsmarka.

Floke sovnet stille inn 14. mai

Publisert Sist oppdatert

Av Svein Erik Wiig, Søgne og Songdalen Orienteringsklubb

Vi har med stor sorg mottatt budskapet at Floke Bredland sovnet stille inn tirsdag 14. mai. Floke ble 78 år gammel og var hardt rammet av Parkinson i mange år. Dette hindret han likevel ikke i å dra ut i skogen helt til det siste og han deltok sågar på o-løp jevnlig helt til september i fjor.

Floke var selve definisjonen av ildsjel. Jobben han har gjort for klubben vår med blant mye annet turkart og rydding av turløyper var formidabel. Det sier sitt at klubben nå er i ferd med å etablere en stor løypekomite for å ta over jobben han gjorde. For hans formidable innsats på dette området ble han utnevnt til æresmedlem i klubben.

Floke var også en solid o-løper med sterke resultater i veteranklassene. Han og Else-Margrethe var hektet på orientering og deltok på enorme mengder o-løp både i inn- og utland. Men mest av alt var han en god venn og kollega i o-løypa som med sitt gode humør og morsomme væremåte fikk en enorm vennekrets i miljøet.

Våre tanker går til Else-Margrethe, Trine Lovise, Ole Johan, Lars Thomas og øvrig familie.

Vi lyser fred over Floke Bredlands minne.

Bisettelsen finner sted fra Søgne hovedkirke tirsdag 28. mai klokken 12.30.

Les også:

Powered by Labrador CMS