Johannes Eftevaag var søndag tilbake i Fløy-drakta. - Det klaffet ikke helt i dag, sa han etter kampen.

– Det klaffet ikke helt for oss i dag

Publisert Sist oppdatert
Fløy var farlig frempå i starten av kampen.

– Det gikk litt trått, og det klaffet ikke helt for oss i dag. Men, vi taper heldigvis ikke, sa Johannes Eftevaag som var tilbake i Fløy-drakta mot Brattvåg på Cemo Arena på Flekkerøy søndag.

Upresist

Før kampen lå Brattvåg under nedrykksstreken med sine 18 poeng, to foran Aalesund 2 med sine 16. Fløy stod bokført med 21 poeng, og med seier ville de i skrivende stund hoppet opp et par hakk på tabellen i PostNord-ligaen.

Men, kampen sett under ett må de blå og hvite fra øya bare være sjeleglade for at gjestene ikke reiste hjem med alle tre poengene. Greit nok at Fløy forsøkte seg i de første ti minuttene, og var litt farlige frempå. Men det som skjedde videre og langt utover i kampen, må bare gjemmes langt bak i glemmeboka. Kampen bar mest preg av masser av upresise pasninger. Det ble til tider sendt i «hytt og pine», både kort og langt.

– Vi fant ikke helt flyten i dag, sa Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen til N247 etter kampen.

Tok ledelsen

Det var Sondre Beite som sendte gjestene i ledelsen med en fin avslutning oppe i hjørnet. Utover kunne de faktisk økt ledelsen, men Fløy-keeper Ante Knezovic reddet mesterlig ved et par anledninger.

Fløys utlikning kom etter en omdiskutert straffe da tolv minutter gjenstod. Elleville protester oppstod nede ved dødlinjen da dommer Abdulhadi Al- Fahad dømte for en hands.

Her utlikner Kristian Eriksen til 1-1 på straffespark, og sikrer det ene poenget til Fløy.

– Vi mener bestemt at ballen gikk i brystkassen til vår forsvarer. Slikt er ikke straffe, sa Brattvågs trener Rene S. Hansen til N247 etter kampen.

Fløys måltyv Kristian Eriksen gav blaffen i all kranglingen, og satte like godt ballen kloss inne ved stanga, og reddet med det ett utrolig viktig poeng for Fløy.

Neste mandag er det ny hjemmekamp. Da kommer VIF 2 på besøk. De ligger i dag likt med Fløy på tabellen med sine 22 poeng, men har en kamp mindre spilt.