Noen av de kampklare spillerne og «duskedamene»: Fra venstre: Mary Severinsen, Sigurd Berg Aasen, Roy Fardal, Bjarne B. Lieng, Laila Helene R. Jørgensen, Anne Reidun Andreassen og Jorunn Nomeland.

Gampesparket med seiersgaranti!

Publisert Sist oppdatert
Frittgående dommere med dommerkaptein Jorunn Rinde Rosland i spissen stiller med riktig utstyr og drakt.

Lørdag morgen klokken 09.00 sparkes den 37. utgaven av fotballturneringen Gampesparket i gang i Nygårdshallen. Fem useriøse damelag og tjue litt seriøse herrelag møtes til edel kappestrid om den heder og ære det er mulig å oppnå etter å ha spilt minst fire kamper i årets turnering.

Garantert minst én seier !

I herreklassen har gruppen som ønsker Søgne kommune tilbake meldt på et lag under navnet Nye Søgne kommune. Spillende hjelpetrener for laget, Sigurd Berg Aasen gleder seg til en liten avveksling i valgkampen.

– Vi gleder oss veldig til å delta i årets Gampespark midt under et spennende valg. Inntil videre holder vi deler av kamptroppen hemmelig slik at ikke motstanderne skal ha fordeler i forhold til det taktiske før kampstart. For å være sikre på at vi skal komme fra turneringen med minst én seier har vi søkt arrangøren om å få «Walk over» (WO) i en av kampene. Etter en lang behandlingstid har vi nå fått en positiv tilbakemelding fra arrangøren som gjør at vi rett og slett spiller mot WO i den siste puljekampen, som gjør at vi kan gå med hevet hode etter minst en seier på fotballbanen.

Sigurd Berg Aasen og Bjarne B. Lieng diskuterer fotballtaktikk.

– Vi satser også på liv og røre på tribunen når vi spiller våre kamper. Vi har med oss en stor og sterk tropp med «duskedamer» som har ligget i hardtrening de siste dagene, så kampen på tribunen vinner vi garantert, sier Sigurd Berg Aasen.

– Fotballspill vil helt sikkert være en utfordring for noen av våre spillere, men med bakgrunn i at nesten ingen av oss hadde politisk erfaring når vi startet reverseringsgruppa så bør vi også kunne mestre mangelen på fotballkunnskap, avslutter en alltid optimistisk Aasen like før avspark for årets store fotballhappening i Søgne.

Frittgående dommere!

Publikumslaget «Frittgående» i dameklassen som skifter tema og kostyme hvert år stiller i år som frittgående dommere.

– Etter at vi har vært gjennom et knalltøft dommerkurs i regi av fjorårets beste dommer, Ine Repstad Hansen så tror vi at vi rett og slett at vi kan overta dømmingen i våre kamper. I løpet av det siste året har vi vært igjennom hele tolv helger med både teori og praksis innen fotballdømming. Selv om vi nok har bestått eksamen så er nok det meste av lover og regler glemt når kampene starter, forteller en sprudledama Jorunn Rinde Rosland mens hun tester lyden i dommerfløyta si.

I frykt for å knekke selvtilliten til Gampsparkets dommerstand så vurderer arrangøren å la de oppsatte dommeren stå over kampene til «Frittgående Dommere».

Galskapen (dameklassen) spilles fra klokka 12.30 og frem til klokka 14.50. Før og etter damepulja er det herrelagene som spiller om heder og ære på høyst forskjellige nivåer.

Kopi av deler av kampprogrammet som viser at kamp 21 er Nye Søgne kommune mot WO – hvor spilletiden er satt til under et minutt.


Les også: 

Powered by Labrador CMS