Hvor er ballen?

Gampesparket fortsetter!

Publisert
Nye Søgne kommunes offensive målvakt Bjarne B. Lieng (i hvit skjorte med ryggen til) med en skikkelig blemme.

Da er den 37. utgaven av Gampesparket historie. Fotballspill og bankett er gjennomført med stil av nærmere 250 Gampesparkere i alle aldrer og fasonger.

Det siste Gampesparket?

Etter et tidligere oppslag i N247 hvor arrangøren kunngjorde at de hadde funnet datoen for det aller siste Gampesparket så er flere som har trodd at årets utgave var den aller siste. Fra sentrale (og seriøse) kilder i Gampsparket så blir det Gampespark også i 2025.

– Vi gir oss ikke ennå. Det blir en ny runde med Gampespark første lørdagen i 2025 og vi har opsjon for enda to år til. Etter 2027 er det uansett slutt for dagens arrangørgjeng. Hvis det er personer/klubber som er interessert i å overta arrangement etter oss så er det bare å ta kontakt så kan vi bli enige om en treårig lærlingkontrakt, melder Gampesparkets kiosksjef Pål Andersen.

Favorittseiere

«Kongan på havet» tok hjem pokalen i dameklassen.

Sportslig ble det igjen pokaler og medaljer til forhåndsfavorittene i alle klasene. I trimklassen for herrelagene ble det seier Tinder med Ditlef Ueland i spissen. I eliteklassen for herrer var det «Føreidjordet» med «gamlegutta» Alf Kjøstvedt og Ove Netland med sønner som var klart best i finalen mot XR 2.

I dameklassen var det «Kongan på havet» som hentet hjem pokal og medaljer etter seier mot nykomlingene «FULL pakke». Og tradisjonen tro så gikk den prestisjefulle pokalen for «best in show» til «Prinsessan», denne gang kledd for after ski.

Perfekt utført Gampespark.
Powered by Labrador CMS