Søgne vant fortjent kampen med en solid laginnsats fra samtlige spillere Neste kamp for damene er hjemme på Søgne Stadion onsdag 12 juni kl. 19.30.

Søgne FKs damelag leverte en solid borteseier mot Otra onsdag kveld

Publisert

Av Bjørn Simonsen

Laget startet kampen med å stå høyt i presset. Noe som resulterte i scoring fra Trine Netland Eide etter 5 minutter. Etter et flott angrep satte hun ballen utagbart til side for keeper og i mål. 1-0.

Laget fortsatte å stå høyt og det gav flere muligheter til å få ballen i mål.

Etter 25 min satte Stina Johansen Tønnesland ballen mellom stengene etter litt frem og tilbake foran mål og økte ledelsen til 2-0.

Det høye presset fikk også Otra til å slite med å spille seg ut og etter press på bakerste spiller som til slutt handset fikk Søgne straffespark. Det satte Waranya Luangboonsin opp under tverrliggeren utagbart for keeper og det ble også pauseresultatet.

I andre omgang fortsatte Søgne-laget å tette igjen bak. Flott forsvarspill av den bakre fireren samt hard jobbing fra midtbanen gjorde at Otra ikke kom til farlige avslutninger.

I stedet satte Søgnes gode spiller Waranya Luangboonsin inn 4-0 på en nydelig heading etter hjørnespark fra Silje Gundersen.

Trine Netland Eide fastsatte sluttresultatet 5-0 etter godt forarbeid og assist fra Laila Benedicte Heskestad.