Søgne FKs herrer møter Trauma hjemme på Toyota-banen mandag kveld. Bildet er fra seriekampen mot Froland 15. april hvor Jarle Rogstad (med ball) var én av i alt seks målscorere i storseieren mot laget fra gamle Aust-Agder.

Møter Trauma i 3. serierunde

Mandag 1. mai klokken 18.00 møter Søgnes FKs herrer Trauma i 3. serierunde. Denne kampen spilles hjemme på Toyota-banen ved Tangvall.

I fjor møtte vertene Trauma to ganger i serien, begge endte med tap. Hjemme endte seriekampen med et knepent 1-2 tap, mens Trauma slo Søgne hjemme hele 4-0.

3. plass

Søgne ligger på 3. plass på tabellen med to spilte kamper og seks poeng. Serien ledes per søndag av Ekspress med tre spilte kamper og ni poeng med en målforskjell på 14-4. Vigør har også ni poeng etter tre spilte kamper med en målforskjell på 11-2. Søgne har en målforskjell på 10-3 etter storseieren mot Froland 7-1 hjemme 15. april.

Motstanderen mandag kveld ligger på fjerdeplass på tabellen med seks poeng, etter to seire og ett tap i følge fotballkretsen.

Det er meldt en god del nedbør mandag, men mot avspark klokken 18.00 skal været lette og det er meldt sol. Det burde bety like mange tilskuere på sidelinjen som i hjemmekampen mot Froland. I overkant av hundre fikk den ettermiddagen se et Søgne-lag som storspilte i siste halvdel av 2. omgangen.

Powered by Labrador CMS