Kevin Johansen ble kåret til banens beste spiller og scoret to i seriekampen lørdag ettermiddag.

Møtte et «godstog» i høy fart de siste 12 minuttene

Publisert Sist oppdatert

Søgne FK - Froland 7-1 (2-1), herrenes 4. divisjon, lørdag ettermiddag.

Jonas Lomeland Seim drar til i 2. omgang og treffer perfekt mellom stengene, utagbart for den gjestende keeperen.

Lørdag ettermiddag spilte Søgne FKs herrelag seriepremiere på Toyota-banen ved Tangvall, og sendte et etter hvert frustrert gjestelag tilbake til Froland med syv baklengs i protokollen.

Fredag sa trener Thor Jostein Dyrnes til N247 at laget i år var det best trente på lenge. Det skulle vise seg at han hadde rett. Til pause var stillingen 2-1 etter en delvis jevnspilt omgang, selv om hjemmelaget var det førende.

Fem på tolv: 2. omgang startet som den første, men mot slutten av omgangen gikk lufta ut av Froland-spillerne og hjemmelaget dominerte fullstendig i alle faser av spillet. Det ble også scoret fem mål de siste 12 minuttene av kampen.

Målet til Froland kom etter få minutter i første omgang etter at et skudd traff en forsvarer og skiftet retning foran hjemmekeeper Sindre Tjørhom.

Jarle Rogstad får ballen alene foran mål og har ingen problemer med å øke ledelsen til 4-1 i 2. omgang,

- Det ble greit etter hvert, var kaptein Ditlef Uelands knappe kommentar etter kampen.

Trener Thor Jostein Dyrnes sa at de kommer sent i gang er ikke noe nytt.

– De faller også litt ned i perioder, men når det er sagt kan jeg ikke si noe til dette resultatet. Det ble en flott kamp, sier treneren.

Banens beste: Kevin Johansen ble kåret til banens beste spiller som var fortjent. Han scoret også to mål, det første på et vakkert langskudd fra 16-meteren etter gjennomspill nesten fra midtbanen.

Det gjestende Froland hadde mer en nok med å skyfle unna Søgnes utallige angrep i andre halvdel av 2. omgang lørdag ettermiddag.

Hjemmelagets målscorere ble Jonas Lomeland Seim, «Hansi» Enoksen på corner hvor keeper slår ballen i eget mål. Kevin Johansen (2), Jarle Rogstad, Martin Førland Velle og Ulrik Stubstad.

Neste seriekamp for Søgne-herrene er borte mot Jerv 2 24, april på Levermyr stadion.