Med 400 påmeldte spillere ble «Søgne Beach» lørdag arrangert for tredje gang på Årosstranda.

– Godt humør på tross av været

Publisert Sist oppdatert
Sportslig leder Stig Nordlien, styremedlem Kim Løvslett og frivillig May Tellefsen er godt fornøyde med oppslutning og gjennomføring av lavterskeltilbudet som lokale håndballklubber benytter som en sesongavslutning for unge spillere.

– Ledere og deltakere fra flere klubber som deltar her i dag forteller at de ser på «Søgne Beach» som en flott avslutning på sesongen. Det vi også får høre fra mange er at de er imponerte over at det lages et arrangement som virkelig er et lavterskeltilbud, sier May Tellefsen, en av mange frivillige som stiller opp for at Søgne HK kan gjennomføre et arrangement som er helt gratis for deltakende klubber.

– I år er det tredje gang vi gjennomfører «Søgne Beach». Vi startet i det små, og i år har vi blitt til 400 spillere ute i sanden her på Åros, tilføyer styremedlem i Søgne HK, Kim Løvslett som er kjempefornøyd med gjennomføring og oppslutning om arrangementet helt nede i strandkanten på Årosstranda.

Til årets utgave av «Søgne Beach» stiller deltakere i alderen fra 10 til 30 år fra flere lokale klubber i kristiansandsområdet. Sportslig leder, Stig Nordlien ramser opp Greipstad, Randesund, AK28, Gimletroll, Fløy, Lund og Våg i tillegg til arrangørenes egne spillere.

– Gratis strandleie

«Heldiggrisen» fra sponsor Søgne og Greipstad sparebank dukket opp til stor glede for de unge håndballspillerne på Åros lørdag.

I tillegg til at mange frivillige ildsjeler legger ned et stort arbeide for å gjennomføre arrangementet på stranda, trekker Tellefsen også frem det gode samarbeidet med klubbens sponsorer og samarbeidspartnere.

– Her på Åros treffer vi bare ja-mennesker. Vi er velkommen til å benytte arealene her, og det er overhodet ikke snakk om betaling for strandleie. Med 400 påmeldte spillere opplever vi kjempegod stemning på stranda. Til tross for at været ikke er helt på vår side i dag vil nok godt over tusen mennesker ha vært innom stranda og arrangementet i løpet av denne dagen, sier Løvslett til N247.

Les også:

Powered by Labrador CMS