Karl Klungland (t.v.) og Morten Lossius etter søndagens dykk etter spøkelsesredskaper.

På redskapsdykk med stortingspresidenten

Publisert Sist oppdatert
Stortingspresident Masud Gharahkhani skal være med Søgne Dykkerklubb på redskapsdykk under Arendalsuka neste uke.

Denne helgen drar Søgne Dykkerklubb til Arendalsuka. Dette i samarbeid med Songvaar Fyrs Venner, Henriette Marie Skjæveland fra Venner av Søndre Katland Fyr, i tillegg til Dykkerforbundets ryddeansvarlig. I alt deltar ti frivillige i tre dager i Arendal.

– Vi tar med oss stortingspresident Masud Gharahkhani på ryddedykk mandag. Han traff vi under Hold Norge Rent konferansen tidligere i år og ville bli med på en ryddeaksjon. Gharahkhani skal være med i følgebåten og plukke opp redskapene vi sender opp, sier leder i klubben, Karl Klungland til N247.

I alt er det planlagt fem ryddeaksjoner under oppholdet.

Videre skal det holdes én times forelesning på frivillighetsscenen og klubben vil prøve å få med seg flere politikere på redskapsdykk tirsdag.

– Videre program har vi ikke foreløpig, sier Klungland videre.

Klubben har hatt en pause i dykkingen i sommer, men er nå i full gang med nye redskapsdykk. De startet torsdag og holdt på hver dag frem til søndag. Med seg har Klungland hatt med sønnen Stian, Morten Lossius, og Morten Klungland.

Resultat er 32 spøkelsesredskaper, én hov, og fire dekk. Som bonus har de disse dagene fått opp to flotte breiflabb. Begge tatt i Søgne-skjærgården.

Powered by Labrador CMS