- God handel, men ikke noe kaos

Publisert

I et strålende junivær kunne Søgne Handelsforening torsdag invitere til Handelens dag, og det helt uten restriksjoner av noe slag. Med flere gode tilbud og et slikt vær var det også godt med folk på torg og gater allerede før butikkene hadde åpnet for dagens salg. 
- Vi har hatt god handel helt fra morgenen, og det er godt med folk ute. Dette lover bra, selv om det sikkert blir noen roligere perioder i løpet av dagen, sier Ragny Moltu Repstad på skobutikken Hæla i taket mens hun viser frem gode tilbud rigget til i gågate på Tangvall. 
- Gøy at det blir som dette
På andre siden av Tangvall torg står Kurt Langenes utenfor Intersport og småprater på en travel handledag. 
- Her er det ikke noe kaos, men godt med folk hele tiden, og folk handler. Det er tross alt det viktige når vi inviterer til Handelens dag. Så er det ekstra gøy når vi har fint vært som i dag og se at det yrer av liv og mennesker rundt på hele Tangvall, tilføyer Langenes. 
Bildet under:  Selv om det pågår bygge- og anleggsaktivitet på store deler av Tangvall, har de aller fleste butikkene rigget seg med utendørs salg denne dagen. Tangvall har også fått besøk av næringsdrivende som ikke har sine utsalg i sentrum til vanlig, og like ved bussterminalen finner vi Karin Turid og Trygve Aamodt som har tatt med seg et godt utvalg sommerblomster fra gartneriet på Oftenes. 
- Vi har godt med planter og tilbehør i gartneriet, og vi tenkte dette var en fin anledning til å vise oss frem her i sentrum, sier gartneren til N247 mens kjøpelystne kunder forsyner seg av utstillingen. (Foto: Jon Aamodt).
- Her har det vært kunder siden bi begynte å rigge oss til på utsiden tidlig i dag, sier Ragny Moltu Repstad. (Foto: Jon Aamodt)
Så klarte kommunen likevel å få vann i fontenen på Tangvall til Handelens dag. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS