Alle spillerne til KRS' herrelag stiller opp til dugnad under helgens Quartcup. Knut Stormyr er leder i klubben, og han hjalp til med dømmingen lørdag.

Quartcupen er i gang

Publisert Sist oppdatert
Greipstads gutter 8 klare til kamp. Trenerne Hilde Langfeldt Sunde og Lars Kulien gleder seg like mye som de unge.

– Jeg begynte også i denne alderen i Urædd i hjembyen Porsgrunn. Dette er veldig stas, og gøy å se så mange barn i aksjon, sier Knut Stormyr til N247 lørdag formiddag.

Han er leder i eliteserieklubben KRS, og i helgen har han tatt på seg jobben som dommer.

Gleder seg stort til helgens Quartcup

– Her er det jo litt av et liv, sier han og forteller videre at alle klubbens eliteseriespillere er i sving.

– Vi har et samarbeid med KIF Håndball, og da må vi stille, sier den tidligere storspiller den gang «gamle» KIF herjet på slutten av 1970-tallet og ut over i 80-årene.

607 kamper

Trenerne Mariell Aateigen t.v. bak og Sigrid Sørensen samlet kjapt sammen Søgne sine 11 år gamle jenter for et bilde før kamper lørdag formiddag.

288 lag skal til sammen spille 607 kamper før det hele avsluttes sent søndag ettermiddag. Det spilles kamper i Sørlandshallen, på Sukkevann, i Gimlehallen, Odderneshallen og i Badmintonsenteret. På vår rundtur på det store gulvet i Sørlandshallen traff vi på en haug av blide trenere og spillere. For ikke å snakke om foreldre, søsken og besteforeldre. Mulig det dukket opp noen tanter og onkler også.

Her kan du søke resultatene til din klubb.

- Gleder seg

Noen av dem N247 også traff på på indre bane, var spillere fra Søgnes jenter 11 og gutter fra Greipstad gutter 8. De var klar for oppvarming.

- Dette er kjempegøy og guttene gleder seg til å spille, sa trenerne Hilde Langfeldt Sunde og Lars Kulien.

Tribunen i Sørlandshallen lørdag formiddag.

I den store hallen kloss ved Sørlandets travpark, yrer det av liv. Både av lokale spillere, og ikke minst av alle de tilreisende lagene.

- Dette er kjempegøy. Jentene har sett veldig frem til å spille kamper, sier to veldig blide trenere for Søgnes 11 år gamle jenter, Mariell Aateigen og Sigrid Sørensen.

Powered by Labrador CMS