Sahar Rostami i Diamanthusets pop-up butikk på kjøpesenteret Tangvall Arena.

Én på plass, flere på vei inn

Publisert

Fredag åpnet Diamanthuset sin pop-up butikk i andre etasje på kjøpesenteret Tangvall Arena. Dette er den første av i alt tre pop-up butikker som vil holde åpent i det nye kjøpesenteret frem mot jul.

– Vi har kommet på plass, og allerede torsdag da vi rigget oss til her var de første kundene innom og vi fikk våre første handler her i Søgne, sier Lone Halvorsen fra Diamanthuset til N247 fredag formiddag.

Selskapet som åpnet sin første butikk i Vågsbygd i 2009 og senere har etablert virksomhet i Markensgaten i Kristiansand og på Sørlandssenteret vil være til stede med butikk på Tangvall Arena ut hele desember med stort utvalg i spesialiteten diamanter godt supplert av et variert smykketilbud på alle prisnivå i følge Halvorsen.

– Åpner julebutikk torsdag

Torsdag 30. november åpner Trygve Aamodt gartnere sin julebutikk i andre etasje på Tangvall Arena.

Allerede torsdag 30. november åpnes en ny julebutikk like rundt hjørnet fra Diamanthuset. Det er Trygve Aamodt gartneri som frem til jul skal disponere lokalet hvor butikken Poppis skal åpne rundt 1. mars 2024.

– Vi hadde ikke tenkt å ha julebutikk i gartneriet på Oftenes i år, og da muligheten åpnet seg for et utsalg her på Tangvall Arena benyttet vi anledningen til å få til en julebutikk her, sier gartner Trygve Aamodt til N247.

I første omgang vil butikken være åpen fra torsdag til lørdag fra og med 30. november, men opp mot jul vil eieren vurdere åpningstider i takt med etterspørselen.

– Juletrær kan du også i år kjøpe fra vippsebua på Stauslandstunet gård, sier Bodil Try.

4640

I første etasje på Tangvall Arena skal også sammenslutningen 4640 etablere seg med pop-up butikk når jula nærmer seg. Nærmere detaljer om dette kommer senere, men det vi vet er det blir salg av lokale kortreiste produkter fra medlemsbedriftene i 4640.

– Juletrær og andre lokale produkter vil også kunne kjøpes i vippsebua på Stauslandstunet gård, sier Bodil Try til N247.

Powered by Labrador CMS