Søgne-jenta Charlotte Marie Høivold har kommet seg helt til finalen i Miss Norway 2023.

Til finalen i Miss Norway

Publisert

Tidlig i april møttte N247 Søgne-jenta Charlotte Marie Høivold som i tillegg til ingeniørjobben i Vågsbygd er en av 111 deltakere som i år konkurrerer om tittelen Miss Norway 2023. Da ventet hun i spenning på om hun kom med videre i konkurransen. Håpet var å komme seg helt til finalen.

– Nå er vi 16 jenter igjen som skal være med i finalen i Oslo 5. august, sier hun til N247 mandag.

Familie på laget

Charlotte Marie forteller om mye spennende som har skjedd fra våren og frem mot finalen, og som sist legger hun stor vekt på den støtten hun får fra familien, ikke minst moren som har kommet med mange gode innspill underveis.

- Her har det skjedd store forandringer siden jeg gikk på barneskolen på Nygård, sier Charlotte Marie Høivold

Som et ledd i konkurransen knytter deltakerne til seg ulike samarbeidspartnere. Charlotte Marie forteller at hun alltid har hatt en stor lidenskap for det å spise riktig og å få i seg riktig ernæring for å opprettholde en sunn og god livstil.

– Riktig mat bidrar positivt både til det fysiske og psykiske, og har vært av betydning for samarbeidet jeg har med en restaurant i Kristiansand. Jeg arbeider i restauranten sammen med mange andre herlige servitører. Her serverer jeg tapas og mange andre gode retter og blogger om restauranten, sier hun.

Finalen

– Til den store finaledagen har vi som deltagere blant annet vært på Beauty Camp i Oslo hvor vi har fått en dyktig coach til å lære oss å gå på scenen i høye hæler, samt bruke riktig ansiktuttrykk. Vi har også fått tildelt personlige sminkører og hårstylister som skal stelle oss på denne dagen. Min finalekjole er designet og valgt ut av den nydelige kjoledesigneren Judy Hanssen som kommer fra Kristiansand.

– Frem til finalen utføres det flere gøyale aktiviteter, blant annet sms-stemmer i håp om at vi sammen kan klare å vinne denne konkurransen, sier finalist i Miss Norway 2023, Charlotte Marie Høivold.

Powered by Labrador CMS