Konsert mellom dekk og verktøy: Fra venstre: Nina Pernille Munksgård, Tore Ramsland, Harald Eikeland og Bjarne Ormestad.

Inviterer til ny konsert i dekkhallen på Lunde

Publisert
Harald Eikeland, Bjarne Ormestad, Nina Pernille Munksgård og Tore Ramslander klar for en ny konsert i dekkehallen på Lunde.

Etter suksessen med julekonsert i dekkhallen på Lunde kjører Tore på Tappen og bandet Kristiansand Stasjon i gang med ny konsert: Sommerkveld på Tappen på Lunde.

Fredag 2. juni vil blir det mulighet for publikum til å synge sommeren inn sammen med flere dyktige musikere i dekkhallen på Lunde. Sammen med trommis Bjarne Ormestad som var mye på Lunde i oppveksten stiller Harald Eikeland og Nina Pernille Munksgård på vokal og gitarfenomenene Hugo Vimme og Tor Einar «daumann» Jakobsen pluss andre musikere som muligens dukker opp.

Variert musikk

Det blir stor variasjon i musikk-sjangere, fra Blues, via Country til Rock, hvor Marquee bands kjente slager «Gammel råkk i kåken» står på spillelisten.

– Vi kan kalle det «sound of happines» det vi byr på under konserten, uansett sjanger så satser vi på at det svinger og at publikum kommer i humør og synger med på sangene. I forhold til responsen vi fikk under julekonserten så har vi hele tiden hatt tanker om ny konsert i dette spesielle konsertlokalet som gav oss musikere en uforglemmelig kveld forrige gang vi holdt konsert mellom dekk og verktøy, kommenterer en engasjert Harald Eikeland, vokalist i Kristiansand Stasjon.

Bjarne Ormestad, Tore Ramsland og Nina Pernille Muksgård på kjøkkenet hvor det blir muligheter forfriskninger i pausen.

Konferansier

Til å binde det hele sammen har arrangøren fått tak i den kjente tekstforfatteren Ingvar Hovland til prate litt her og der under konserten. Ingvar Hovland er nok mest kjent som tekstforfatter for gruppa Vamp, hvor hans kanskje mest kjente bidrag er teksten til sangen «Månemann».

Forfriskninger

Som alltid når Bjarne Ormestad er involvert i konserter blir det to økter med en lang pause. I den lange pause vil publikum få muligheten til å kjøpe både kaffe, mineralvann og noe å tygge på.

Arrangøren oppfordrer folk til å ha med medbrakt stol. Til de som ikke har mulighet til det så lover arrangøren å finne alternativer.

Her bør folk kjenne sin besøkelsestid til en annerledes sommerkonsert i et originalt lokale.

Powered by Labrador CMS