Eva Bentsen og kunstneren Mike Stokka-Troksel på brygga ved Verftet i Ny-Hellesund torsdag.

«Color Bath» på plass ved Verftet

Publisert Sist oppdatert
En fornøyd gjeng i Ny-Hellesund torsdag. F.v.: Kunstner: Mike Stokka-Troxel, Hanne Bentsen, Eva Marie Bentsen, Ketil Jerstad, Geir Rosseland, Vilja Rosseland. Ketil & Geir driver restauranten. Vilja er datter til Geir.

Tirsdag skrev N247 om kunstprosjektet «Color Bath» som skal gi en illusjon av høytid. Utstillingen har kommet til gjennom et samarbeid mellom Agder XR som er kompetansenettverk for XR-teknologi, Verftet og Eva Bentsen ArtConsuling.

– Et spennende kunstprosjekt for barn og voksne

Se video nede i artikkelen.

Torsdag morgen ble skulpturen hentet på Torvet i Kristiansand av TM Hansen Kran & Transport og ved brygga i industriområdet til Torkildsen graving og transport lå lekteren «Jernet» og ventet på å seile «boksen» ut til Verftet i NY-Hellesund.

Skulpturen er 200x200 centimeter og 300 centimeter høy, og det skal være plass til åtte personer på innsiden. Installasjonen skal lyssettes, og vil dermed forandre en del på inntrykket mot Verftet på kvelds- og nattestid.

– Vi ønsker både å promotere den kommende lysfestivalen og håper også utstillingen kan være en forsmak på en tanke vi har om å lage en virtuell kunststi i Ny-Hellesund. Utstillingen i Ny-Hellesund er gratis, og vi tror det kan være spennende og morsom for barn og unge, sa Bentsen til N247 tirsdag.

( Video: Vidar Ertzeid)

Prosjektet på vei til Ny-Hellesund torsdag morgen.
Powered by Labrador CMS