Skolekoret urfremførte den nyskrevne skolesangen under jubileet på Rosseland skole torsdag ettermiddag.

Feiret Norges «lengstlevende midlertidige skole»

Publisert

28 september 2022 hadde elever og ansatte ved Rosseland skole kickoff for den midlertidige skolens 50-årjubileum. Rektor Tim Kelly la den gang ikke skjul på at det til tider har vært mye turbulens rundt skolens fremtid, men i det som er skolen jubileumsår har hele skolen valgt å ha fokus på den skolen de tross alt har på Rosseland og å feire 50 år for det som skulle være en midlertidig skole.

- Vi har hatt løpende aktiviteter gjennom hele skoleåret, forklarte skolens assisterende rektor, Kristian Vernegaard torsdag ettermiddag da hele skolen igjen var samlet til jubileumsfest, et arrangement som har kommet til gjennom et samarbeid mellom skole og FAU.

- Dette er først og fremst en festdag for alle elever og deres foresatte, tilføyde han før rektor ønsket velkommen til 50-årsjubileum for Norges «lengstlevende midlertidige skole».

Korpsmusikk og nyskrevet skolesang

Det var syvende klasse som startet torsdagens fest med å fortelle om skolens historie fra opprettelsen for 50 år siden og ikke minst om alle de gangene skolen på Rosseland har kjempet for sin eksistens.

- Et korps måtte vi nesten ha med, og det ordnet seg med Songdalen skolekorps, selv om de er mer enn nok opptatt med å forberede seg til 17. mai, konstaterte rektor Tim Kelly.

Til jubileet har også en av foreldrene skrevet en helt ny skolesang, inspirert av tips og innspill som har kommet fra elevene gjennom dette skoleåret. Skolekoret, bestående av skolens elever urfremførte den nyskrevne sangen under jubileet torsdag.

Det var FAU som tok ser av kaker og servering til de fremmøtte på Rosseland skoles jubileumsfest.
Elevrådsleder Noah fra syvende klasse var ikke i tvil om hva han mente var dagens høydepunkt. – Jeg er veldig glad i kake, og så er det veldig bra at så mange foreldre og besteforeldre har kommet til festen her i dag, var hans klare svar om hva han satte mest pris på denne mai-kvelden på Rosseland skole.
Powered by Labrador CMS