Fredrik Klungland er ansatt som ny daglig leder ved Søgne-bedriften Sør-Tre.

– Ansetter ny daglig leder

Publisert

Tidlig i 2022 gikk Søgne-bedriften Agder Eiendomsselskap inn på eiersiden i den tradisjonsrike bedriften Sør-Tre på Linnegrøvan. Agder Eiendomsselskap overtok på dette tidspunkt hundre prosent av selskapet som eier bygningene på stedet og halvparten av eierskapet i driftsselskapet som har den daglige driften av butikken.

– Tidligere i år kjøpte vi også den resterende halvparten av driftsselskapet, og det er som en følge av dette at vi nå ansetter en ny daglig leder, sier Thor Inge Ommundsen til N247.

– For fullt fra nyttår

Det er 27-åringen Fredrik Klungland som fra årsskiftet går inn i full stilling som daglig leder av bedriften på Linnegrøvan.

Thor Inge Ommundsen, Agder Eiendomsselskap.

– Fredrik har allerede begynt å gjøre seg kjent og jobbe litt i sin nye stilling, men frem til jul vil han bare være i butikken et par dager i uken, sier Ommundsen.

Ommundsen legger til at eierskiftet og ansettelse av ny daglig leder ikke vil føre til store endringer i driften av butikken.

– Noen mindre justeringer kan det alltid bli, men «Sør-Tre-genet» kommer til å bli videreført, påpeker han.

Den nytilsatte lederen kommer i dag fra jobb i familiebedriften Per Klungland. Jobbskiftet gjør at han nå går til en ganske annerledes hverdag med nye oppgaver.

– Slik jeg oppfatter er Sør-Tre en veldrevet butikk med mange flinke mennesker. Nå skal jeg bruke tiden på å gjøre med enda bedre kjent med butikk og ansatte, men det er et velsmurt maskineri hvor det meste går på skinner, sier den optimistiske nyansatte som ser frem til at eksisterende og nye kunder kan komme innom og hilse på når han om kort tid er på plass på heltid.

Powered by Labrador CMS