Martin Graham og Line Byremo fra Madhuset AS sammen med Nancy Sture Olsen og Ralf Georg Olsen på Trysnes Brygge i mai 2024.

Nye drivere av Trysnes Brygge

Publisert Sist oppdatert

Fem år etter at Ralf Georg og Nancy Sture Olsen gjennom selskapet PK Eiendomsutvikling åpnet opp Trysnes Brygge som var kjøpt opp i 2018, er det nå klart for et bytte av drivere til restauranten ved marinaen på Trysnes.

Det er selskapet Madhuset AS som fra i sommer overtar driften av restaurant og selskapslokaler Trysnes Brygge og som i tillegg også skal drive den lokale landhandelen ved anlegget vest i Søgne.

Første restaurant

– Det er med stor glede Madhuset AS nå overtar driften av Trysnes Brygge restaurant og landhandel. For oss er det en drøm å overta et sted beliggende her i Søgne-skjærgården med sitt lokale særpreg. For meg som er oppvokst i Søgnes vestbygd blir dette som å komme hjem, sier daglig leder i selskapet Line Byremo til N247.

Martin Graham og Line Byremo gleder seg stort til åpning på Trysnes Brygge midt i juni.

Regionssjef Sør i Madhuset, Martin Graham legger til at det har vært en god kjemi fra første møte med eierne på stedet og at selskapet gleder seg til å fortsette å bygge videre på det tidligere drivere har bygget opp. For Madhuset som er store på catering og leveranser til store arrangement i KRS Live samt til kjente festivaler som Sommerbris og Palmesus blir dette likevel første restaurant som drives som eget konsept.

– Vi ser frem til å ønske lokalbefolkningen, sommergjester og båtfolk velkommen til en ny sesong med utsøkt mat og hyggelige opplevelser midt i hjertet av den Sørlandske skjærgården. Menyen skal gjenspeile stedet og sesongen, og vi skal også tilby mat som kan tas med til hytta eller båten på tur ute i skjærgården, utdyper Byremo.

Graham understreker videre at selv om restaurantdriften er konsentrert om sommersesongen, vil bedriften ha selskapslokalene tilgjengelige gjennom hele året.

– Vi i Madhuset gleder oss stort over å kunne invitere til en ny sommersesong på Trysnes brygge. Vårt ønske er at «Brygga» skal bli et yndet samlingspunkt der man kan slå av en prat med naboen, handle dagligvarer, is og småbakst fra landhandelen, invitere til sosialt lag over et godt måltid, bli underholdt eller bare ta inn over seg den fantastiske utsikten som området byr på, sier Byremo.

Velkommen til sjekterace

Ralf Georg Olsen er svært fornøyd med at Madhuset nå skal videreføre driften med restaurant, selskapslokaler og landhandel på Trysnes. 

– Og selvsagt blir det sjekterace her ute om en måned, sier den blide eieren avslutningsvis. 

Arkivfoto fra tidligere sjekterace på Trysnes.
Powered by Labrador CMS