– Med mange egenproduserte varer gir butikken større mulighet for å vise fram artiklene vi har for salg, sier daglig leder René Eide Natvig.

«Fullt hus» under åpningen lørdag

Publisert
Hele staben i den nye butikken klare til å ta imot de første kundene lørdag.

– Babybanden er opprinnelig en nettbutikk som i dag disponerer rundt 2.000 kvadratmeter på Høllen vest. Da muligheten for en butikk her på Tangvall Arena dukket opp, tenkte vi dette er god anledning til at vi i større grad kan få vist frem produktene vi tilbyr. Med mange egenproduserte artikler er dette ekstra aktuelt, sier daglig leder René Eide Natvig til N247 minutter før dørene skal åpnes for en allerede lang kø utenfor nyetableringen i underetasjen av kjøpesenteret på Tangvall.

Han utelukker ikke at det kan bli flere butikker dersom etableringen på Tangvall Arena blir en suksess. Lørdag var han likevel fullt konsentrert om åpningen av 400 kvadratmeter butikk fylt opp med barneklær og utstyr.

Lang kø

I løpet av få minutter var butikken fylt med forventningsfulle kunder.

Da klokken tikket mot åpningstidspunktet 12.00 hadde det allerede samlet seg svært mange mennesker i køen ved inngangen fra parkeringskjelleren under Tangvall Arena, og det tok kun få minutter etter at dørene ble åpnet til butikken var full av forventningsfulle kunder.

Med åpning av Babybanden outlet i Tangvall Arena trinn I er det kun ett ledig butikklokale i den første delen av kjøpesenteret, men som tidligere omtalt vil det også her åpnes ny butikk et par måneder inn i det nye året. I tillegg vil Diamanthuset om kort tid åpne sin julebutikk på et areal i andre etasje av Tangvall Arena trinn I.

Powered by Labrador CMS