Kunde Bjørn Thorsen får hjelp av innehaver Morten Bø til å finne nok et nytt verktøy å ta meg seg hjem til Trysnes.

Ny butikkåpning på Tangvall

Publisert
- En spennende åpning, sier innehaverne Anders Tjelta og Morten Bø etter hektiske uker fra overtakelse av lokaler frem til åpning av butikken torsdag formiddag.

De hadde bare et par uker på seg fra overtakelse av lokaler fra utleier Agder eiendomsselskap før den nye butikken skulle åpnes 27. april. Da Søgnes nyeste butikk MEKK åpnet torsdag klokken 10.00 kunne de lokale eierne Morten Bø og Anders Tjelta fortelle om mange og lange dager for å få på plass varer og innredning i det 400 kvadratmeter store lokalet i det tidligere Kiwi-bygget like øst for rundkjøringen på Tangvall.

– Spennende åpning

– Vi har gledet oss til denne dagen og er veldig spente på åpningsdagen og hvilken mottakelse vi får her i Søgne, sier Bø like etter at de første kundene har stått i kø og blitt sluppen inn i butikken.

Kun få minutter senere er de første handlende gjennom kassa og på vei ut igjen med nyinnkjøpte varer.

- Det er alltid gøy med noe nytt, sier Bjørn Thorsen, rogalending, men bosatt på Trysnes.

Han har allerede rukket å plassere flere pakker med nytt verktøy på handlevogna og innrømmer at selv med flere kjedesager hjemme er det likevel gøy å supplere med en ny batteridrevet kjedesag ekstra.

– Vi fyller fortsatt på med varer og venter stadig inn nye produkter. Ikke alle ting er helt på plass enda og vi venter fortsatt på utvendig skilting, forklarer Bø til en kunde som måtte leite litt for å finne den nye butikken.

Kaka som Morten Bø her byr frem til kundene er laget av kompanjong Anders Tjelta for anledningen.

De to lokale driverne er uansett fornøyd med å være i gang med virksomheten og håper folk setter pris på og bruker den nye butikken som kompletter et allerede voksende utvalg på Tangvall.

Powered by Labrador CMS