Andreas og Katrin Bergh har designet og innredet sin nye butikk i Torvgada og har allerede tatt imot sine første kunder i den nye brillebutikken på Tangvall.

Nyåpning i Torvgada

Publisert

Mandag formiddag var det igjen klart for nyåpning av butikk på Tangvall. Som tidligere omtalt i N247 var det optiker og brillebutikken Brillefin som nå har flyttet inn i næringslokalet på hjørnet mot bussterminalen øverst i gågata.

– Det har vært ganske mye jobb å få alt på plass, innrømmer optiker Andreas Bergh som sammen med ektefelle Katrin har stått for innredning og klargjøring av butikklokalet.

De to forteller at de nå har hatt muligheten til å designe og innrede butikklokalet etter egne ønsker, og de legger til at de har lagt vekt på å komponere en koselig butikk hvor kunder skal føle seg velkomne.

Mandag åpnet Brillefin i butikklokalet øverst på hjørnet av Torvgada i Søgne.

I lokalt får innehaverne også vist frem sitt rikholdige utvalg av innfatninger til herre, dame og barn.

– Butikken er åpen, og vi har allerede hatt de første kundene. Noe av utstyret til å foreta synsundersøkelser har dessverre blitt litt forsinket, men vi forventer at også dette vil være klart i løpet av få dager, sier Bergh før han må ta seg av neste kunde.

Powered by Labrador CMS