– Vi har blitt mer synlige, og det har vært nyttig, sier Morten Bør ved Mekk-butikken i Søgne.

– Turistene bidrar godt

Publisert

– Tilbehør og utstyr til vedlikehold av båt og bil er blant sesongvarene som er bestselgerne nå, sier Morten Bø ved den nyetablerte Mekk-butikken i Søgne til N247.

Tre måneder etter etablering av den nye kjedebutikken i Søgne opplever innehaverne at lokalbefolkningen i stigende grad oppdager alternativene butikken kan tilby.

– Det vil alltid være litt tøft i en oppstart når du skal kjempe om posisjon, men med god hjelp fra den lokale leverandøren Logomotivet har vi etter hvert blitt mer synlige. Det har vært veldig nyttig, ikke minst med tanke på alle turistene i en bygd med en meget høy andel fritidsboliger, utdyper Bø.

Væravhengig

Med beliggenhet i gangavstand fra torg og nyåpnet kjøpesenter har det vært avgjørende for nyetableringen med god profilering.

- En spennende åpning, sa innehaverne Anders Tjelta og Morten Bø etter hektiske uker fra overtakelse av lokaler frem til åpning av butikken 27. april i år .

– Fra start og rett inn i ferietiden merker vi også at handelen svinger i takt med været. Smeigedagene brukes i stor grad til andre aktiviteter enn shopping, spesielt på en feriedestinasjon som Søgne, sier butikkinnehaveren videre.

I butikken merkes det likevel godt at stadig nye ansikter dukker opp, og den totale handelen er også jevnere og tiltakende i følge eierne.

– Turistene bidrar godt, men den lokale kundemassen er også absolutt i ferd med å ta seg opp, konkluderer Morten Bø ved Mekk Søgne.

Les også:

Powered by Labrador CMS