Nyheter: Har kjørt inn i hus

Publisert Sist oppdatert

Dette er loggen over hendelsene i nærdistriktet. Oppdateres fortløpende:

Kristiansand klokken 11.27: Nødetatene er på vei til Banehaven etter melding om en bil som har kjørt inn i et bygg.

– En person som satt på innsiden av bygget på et kontor eller lignende skal være truffet.

Klokken 11.34 opplyser politiet at det ikke skal være alvorlig personskade per nå.

I følge politiet skal ulykken ha skjedd i forbindelse med rygging og det er materiell skader på bygning og personbil.

Noe senere meldes det at en mann er kjørt til legevakt for videre oppfølging og politiet oppretter sak på forholdet.

Songdalen tirsdag morgen: UP har hatt trafikkontroll på FV461 Songdalsvegen ved Hortemo. Fem bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet var 69 km/t i 50-sone, opplyser politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 09.03: Politiet får melding om en ulykke i Henrik Wergelandsgate.

– En buss skal ha vært borti et skilt som igjen har truffet en person. Nødetater er på stedet, melder Agder-politiet på Twitter.

Klokken 09.16 melder politiet at en kvinne kjøres med ambulanse til sykehus for videre behandling. Bussen har kjørt videre og politiet er i dialog med busselskapet.

Mandag

Søgne klokken 01.07: Politiet rykker ut til melding om slagsmål mellom to personer ved Lunde.

– Slagsmålet var avsluttet ved politiets ankomst. Ingen personskade. Den ene parten skal være fraranet en mobiltelefon. Mistenkte besluttet pågrepet og kjørt arrest. Ved inntransport utagerte vedkommende ved slag, spark og spytting. Anmeldes for ran og vold mot politiet, melder Agder-politiet på Twitter.

– Begge partene er i 20-årene. Vi måtte søke litt i området og kom over en person som fortalte at han var fraranet mobiltelefonen. Patruljen fant deretter den andre personen og har siktet han for voldsutøvelse og ran, sier operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen til N247 mandag morgen.

Andersen sier videre at ut over denne hendelsen har det vært en rolig natt i politidistriktet.

Søndag

Kristiansand klokken 19.51: Politiet får melding om flere unge personer som slåss i Markens gate. Politiet er på vei til stedet.

Få minutter senere melder Agder-politiet at personene har dratt fra stedet og patrulje søker i området og snakker med vitner.

Klokken 20.34 melder politiet at de ikke har kommet i kontakt med noen av de involverte personene. Det er uvisst om noen er skadet. Vitner til hendelsen kan kontakte politi på stedet eller ringe tlf. 02800.

Kristiansand klokken 14.00: Nødetatene er på vei etter melding om bilbrann på E18 i østgående løp like etter avkjørsel til Ikea. Bilen skal være overtent og nødetatene er på vei, melder Agder-politiet på Twitter.

Få minutter meldes det at «E18 er stengt i østgående løp. Det er mulig å svinge av ved Ikea og kjøre RV420 retning øst

Klokken 14.17 melder politiet at brannen er slokket og det ene kjørefeltet åpnes og trafikken dirigeres forbi frem til bilen er fjernet.

Mandal klokken 13.45: – UP har hatt kontroll på E39 v/Mones i 60-sone. 23 bilførere fikk forenklede forelegg, mens en bilfører ble anmeldt og fikk førerkortet tatt i beslag. Høyeste hastighet 88 km/t, melder politiet søndag ettermiddag.

Songdalen klokken 12.12: Politiet melder om et trafikkuhell på E39 i vestgående løp noe øst for Vollberg. Personbil og lastebil er involvert.

– Fremstår ikke som det er personskade, men en personbil står i kjørebanen. Nødetater på vei, opplyser Agder-politiet.

Vegtrafikksentralen opplyser at de stenger E39 i vestgående felt da det ligger bildeler i tunnelen.

Klokken 12.29 melder politiet at bilberger er bestilt og E39 vil være stengt i vestgående retning til bilen er kjørt bort. Trafikken retning vest er skiltet til å gå på gamle E39.

«Involverte personer er sjekket av ambulansepersonell og ingen personskade er avdekket», skriver politiets operasjonsleder.

Klokken 13.15 melder Agder-politiet at personbilen er fjernet. Vogntoget må skifte ett dekk og står i havarilomme.

– Høyre kjørefelt vil forbli stengt til dette er gjort, og det er skiltet ned til 60 km/t, melder operasjonslederen i en oppdatering.

Søgne klokken 10.40: Agder-politiet melder at Utrykningspolitiet har hatt promillekontroll i Hølleveien. 77 bilførere kontrollert og ingen reaksjoner.

– Bra resultat, melder operasjonslederen.

Kristiansand klokken 10.05: – UP har hatt promillekontroll i Topdalsveien. 103 bilførere kontrollert. Ingen tatt for ruskjøring, men en bilfører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort, melder Agder-politiet på Twitter..

Kristiansand klokken 09.55: UP har hatt promillekontroll i Marviksveien hvor 35 bilførere ble kontrollert. En bifører anmeldes for ruskjøring samt kjøring uten gyldig førerkort.

Ut over brannen er det ikke meldt om hendelser av alvorlig art i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy. I sentrum av Kristiansand har politiet loggført noe festbråk og bortvisninger grunnet ufin oppførsel, og en person er innbragt i arrest etter ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Lørdag:

Kristiansand klokken 19.23: Politiet får melding om en eller flere personer som er utsatt for trusler av ungdomsgjeng i Vågsbygd. Politiet er på stedet.

– Ungdomsgjengen har spredt seg og trukket bort fra området. Politiet er i kontakt med vitner til hendelsen og har kontroll på to personer som skal ha fremsatt trusler. De blir kjørt inn på stasjonen for videre håndtering. Begge de to mistenkte er mindreårige og foresatte/verger varsles, melder Agder-politiet på twitter.

Søgne lørdag ettermiddag: KBR Søgne og Songdalen samt mannskaper fra Kristiansand har rykket ut til en gress og krattbrann ved Årstølveien i Søgne.

Årstølveien var den siste fartsetappen under Rally Sørland. Fartsetappen ble avlyst og publikum ble bedt om å forlate stedet.

Utrykningsleder Jarle Danielsen ved KBR Søgne og Songdalen sier til N247 at det er nok å gjøre.

– Lengden på brannen er rundt 800 meter, men vi har mannskaper ute på alle flankene og jobber med å få slukket. Vi har fått bort de aller fleste bilene som stod i veien under utrykningen, så vi er på plass, sier han.

110-sentralen melder klokken 18.24 at det er et område på cirka 10 mål som brenner. Ingen fare for brann i bygninger.

Klokken 20.25 sier utrykningsleder Danielsen at de har kontroll på brannen og har begynt å sende mannskapene fra Kristiansand tilbake til stasjonen.

– Vi måtte rykke ut til en ny brann på Solås, men der hadde heldigvis publikum med brannslukningsapparater holdt brannen i sjakk. Nå har Sivilforsvaret kommet og overtar deler av området langs Årstølveien og mat er på vei til mannskapene, sier han.

Kristiansand klokken 09.45: Politiet har gjennomført tre promillekontroller og en fartskontroll lørdag. En i Vågsbygd og en på Dvergsnesveien samt en ved Klappane. En sjåfør anmeldes for lav promille.

110-sentralen i Agder melder lørdag morgen at det nå er lokal gress- og lyngbrannfare.

– Ved sterk vind er det fare for at brannen fort kan spres til vegetasjon rundt. Vi minner om bålforbud fra 15. april til 15. september, skriver sentralen på Twitter.

Kristiansand klokken 00.44: En mann er innbrakt og satt i arrest. Har vært utagerende og ufin mot vektere ved utested i sentrum og anmeldes for ordensforstyrrelse, melder Agder-politiet natt til lørdag.

Fredag

Kristiansand fredag ettermiddag: En mann ble fredag 5. mai funnet død i vannet ved Hunsøya i Vennesla. Avdøde er den savnede som det har pågått søk etter i området siden ettermiddagen den 4.mai.

– Funnet ble gjort fredag morgen, sier politiadvokat Bernt Olav Bryge, i en oppdatering fra politiet fredag ettermiddag.

Avdøde er savnede Hartvig Olsen (47) som det har pågått søk etter i området siden ettermiddagen den 4.mai.

«Hans pårørende er informert om at navnet frigis. Avdøde vil bli obdusert for å fastslå endelig dødsårsak.»

- Politiet har opprettet sak og etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall. Det er gjort et betydelig teknisk og taktisk etterforskningsarbeid både forut for og parallelt med søket, primært for å avgrense søkeområdet. Det er foreløpig ikke konkret mistanke om et straffbart forhold. Det er fortsatt tidlig i etterforskningen og politiet holder derfor på nåværende tidspunkt alle hypoteser åpne, opplyser Bryge.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum i saken, står det i meldingen.

FVN: Politiet bekrefter at det var levningene etter den savnede Raymond Johanssen som ble funnet i Kristiansand 17. april.

Det skriver Fædrelandsvennen fredag ettermiddag.

– Vi kan bekrefte at vi har identifisert levningene som ble funnet og at de tilhører savnede Raymond Johanssen, sier politiadvokat Sondre Kristian Halvorsen i Agder politidistrikt til avisen fredag ettermiddag.

I følge fvn.no blir saken etterforsket videre og politiet venter på den endelige obduksjonsrapporten.

Statens vegvesens kontroll ved Rige fredag: – Dagens kontroll ved Rige kontrollstasjon startet tidlig med Russebusser og russevaner. I alt kjørte 283 kjøretøy over kontrollplassen, skriver Thor-Inge Kostøl i en melding fredag ettermiddag.

«Fem av russevanene fikk bruksforbud grunnet tyngre enn hva vognkortet tillatte. Russen var flink og kunne tilkalle flere kjøretøy som kunne ta med seg personer og gods. En av bussene fikk bruksforbud inntil de hadde festet løse batterier og lignende. Flere av russevanene var russebil godkjent hos Statens vegvesen dette året og hadde god kontroll hva de hadde med seg. To personbiler ble avskiltet grunnet manglende EU-kontroll. En lastebilsjåfør blir anmeldt grunnet for dårlig sikring av last. Et transportfortak fikk et overlastgebyr på 9.000,- og måtte last om før videre kjøring. Så håper vi russen kommer trygt frem og tilbake til landstreffet», skriver Kostøl om kontrollen.

Mosby klokken 14.24: UP har hatt fartskontroll på RV9 Mosby.

«Syv bilførere fikk forenklede forelegg. Høyeste fart var 72 km/t i 50-sone», melder Agder-politiet.

Øyslebø klokken 10.50: En patrulje undersøker innbrudd og tyveri fra garasje. Det er stjålet ATV, gressklipper og en del verktøy, opplyser Agder-politiet.

Vennesla klokken 09.11: – En mann er funnet død i vannet på Hunsøya i Vennesla. Mannen er ikke identifisert, men funnet ses i sammenheng med søket etter saknet person som pågår. Politiet er på stedet og starter undersøkelser, opplyser politiet på Twitter.

Torsdag

Vennesla torsdag kveld: Politiet ber om tips om savnet mann

– Politiet ber om tips fra publikum etter at en mann er savnet i Vennesla. Savnede er en mann i slutten av 40-årene, melder politiet torsdag kveld.

Mannen ble sist observert på Vikeland sør for Vennesla sentrum lørdag 29. april.

Det er i ettermiddag, 4. mai, iverksatt søk av politiet i området.

– Den siste observasjonen av savnede er om kvelden lørdag 29. april i området Vikeland, sør for Vennesla sentrum. Vi er derfor interesserte i å komme i kontakt med folk som kan ha sett savnede i løpet av den kvelden og natt til søndag 30. april, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Bernt Olav Bryge.

  • Har kjørt sparkesykkel i området sammen med en annen person
  • Savnede hadde sekk
  • Tredagersskjegg

Foreløpig er det kun politiet som gjør søk i et avgrenset område, men ved behov vil flere ressurser kunne kobles på.

Søket går i området der siste sikre observasjon av savnede er gjort. Politiet jobber ut fra flere hypoteser, og har per nå ikke konkrete holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt, men utelukker ingenting.

Dersom publikum har gjort noen observasjoner av den savnede eller har andre tips i denne saken, kan dere kontakte politiet på 02800.

Kristiansand, Sørlandssenteret klokken 17.11: Politiet melder at de har kontroll på tre personer som har oppført seg ufint og truende mot ansatte på stedet. Disse blir bortvist fra senteret.

Kristiansand torsdag formiddag: – UP har hatt kontroll ved Travparken. 18 forelegg for hastighet, høyeste var 65 km/t i 50 sone. En fører ble anmeldt da forelegg ikke ble vedtatt, melder Agder-politiet.

Agder torsdag formiddag: – Politiet i Agder ønsker å komme i kontakt med fører og eventuelt passasjerer i en rød personbil/SUV med sorte takrails som kjørte i vestgående retning ut av Fosselandstunellen kl. 05.42 mandag 1. mai 2023.

Bilen har hvite registeringsskilt, og passerte Flekkefjord på E39 kl. 05.47, skriver Agder-politiet i en melding torsdag formiddag.

– Bakgrunnen for at vi ønsker å komme i kontakt med den eller de som satt i denne bilen, er at de kan ha gjort observasjoner knyttet til russebilen som forulykket på Fosselandsheia denne morgenen, sier politifaglig etterforskningsleder ved Flekkefjord og Kvinesdal politistasjon, Tove Glendrange.

– Fem personer ble sendt til sykehus etter ulykken ved E39 i Flekkefjord mandag morgen. Politiet etterforsker nå ulykken for å få klarhet i hendelsesforløpet, står det videre i meldingen.

Mandal klokken 02.16: En politipatrulje ble truet med kniv av en mann i forbindelse med med tyveri av en scooter.

– Mistenkte stakk fra stedet som passasjer i en bil. Bilen ble stanset på Kvås, etter å ha kjørt over spikermatte. To personer ble pågrepet, ingen personskade og sak opprettes, melder politiets operasjonsleder på Twitter.

Onsdag

Kristiansand klokken 12.53: Agder-politiet får melding om krangel mellom tre personer i sentrum.

– Det meldes at en av de involverte skal ha en kniv. Patruljer i sentrum har kontroll på to av de involverte og søker etter en tredjeperson. skriver operasjonslederen på Twitter.

Kristiansand klokken 10.14: – Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke ved Prestebakken. En bil har kjørt inn i en buss, melder politiet på Twitter.

Operasjonsleder Lars Hyberg sier til Fædrelandsvennen at det ikke ser ut til å være personskader.

- Det kan se ut til at personbilen har vært på vei inn i feil kjørefelt på vei ut av rundkjøringen, sier han til avisen.

Kristiansand klokken 07.50: Politiet får melding om innbrudd i ubebodd hus.

– Politiet reiste til stedet og fant en person som sov. Politiet oppretter sak og bortviser personen, melder Agder politidistrikt på Twitter.

Kristiansand klokken 06.55: Politiet melder at det har vært et trafikkuhell på RV9 ved Mosby. Ikke personskade, kun materiell skade.

– Den ene bilen har kommet over i feil kjørebane og fører mistenkes for uaktsomhet ved bruk av mobil, melder politiets operasjonsleder på Twitter.

Søgne klokken 02.14: Politiet har kontrollert en mopedfører på Tangvall, mistenkte for kjøring i påvirket tilstand.

– Han er fremstilt for legeundersøkelse og blir anmeldt for forholdet samt kjøring uten gyldig førerkort, melder Agder-politiet på Twitter.

Tirsdag

Kristiansand klokken 20.15: Politiet får melding om slåsskamp i sentrum. Flere involverte. Politiet rykker ut.

Kort tid etter skriver operasjonslederen at politiet er på stedet og har kontroll på tre involverte. Ambulanse varsles for helsemessig oppfølgning av minst én involvert.

E18 Oddernestunnelen i Kristiansand klokken 15.18: Vegtrafikksentralen Sør melder at høyre felt stengt i retning Stavanger på grunn av vogntog med stans.

Klokken 15.31 melder sentralen at feltet har åpnet for trafikk.

Kristiansand tirsdag ettermiddag: – UP har hatt kontroll i 50-sone i Travparkveien. 25 bilførere fikk forenklede forelegg for fart, mens fire fikk bot for mobilbruk. Seks personer fikk gebyr for manglende bruk av bilbelte, melder Agder politidistrikt på Twitter.

Kristiansand klokken 14.20: Politiet melder om en trafikkulykke på Vesterveien ved Vågsbygdporten i vestgående løp. MC skal ha kjørt i autovern.

Klokken 14.27 melder operasjonslederen at ambulanse er på stedet sammen med politiet.

«MC-fører er oppegående, skadegrad utover dette er ukjent. Kø på stedet.», melder politiet på Twitter.

Kort tid senere melder Agder-politiet at en person kjøres inn for nærmere sjekk og behandling og MC vil bli forsøkt flyttet slik at trafikken kan gå som normalt så snart som mulig.

Kristiansand klokken 12.25: Politiet melder at de har pågrepet en mann i Kvadraturen, vedkommende vil bli siktet for forsøk på ran av en person.

– Ingen har kommet fysisk til skade. Sak vil bli opprettet og blir etterforsket videre, skriver Agder-politiet på Twitter.

Songdalen klokken 06.38: Melding om trafikkulykke på FV461 ved Stokkeland. Sammenstøt mellom personbil og motorsykkel. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser politiet på Twitter.

Klokken 07.14 opplyser politiet på Twitter at fører av motorsykkel kjøres til sykehus for videre undersøkelse.

– Politiet gjør undersøkelser på stedet og avhører vitner. Trafikken går som normalt, skriver operasjonslederen.

Vikeplikt: Operasjonsleder Knut Odde sier til N247 at det kan fremstå som om fører av personbilen ikke har overholdt vikeplikten.

– Det er ikke tatt beslag i førerkortet til sjåføren, men vi har opprettet sak på forholdet, sier han.

Kristiansand 00.46: Politiet får melding om ordensforstyrrelse på utested i Markens gate.

– En person har vært i klammeri med andre gjester og slått til en vekter. Han er besluttet pågrepet og blir anmeldt for ordensforstyrrelse, melder Agder-politiet på Twitter.

Mandag

Kristiansand klokken 19.00: Politiet får melding om branntilløp i fritidsbåt i Ronsbukta/Topdalsfjorden.

– Fire personer og en hund i båten. Meldt at brannen er slukket delvis. Redningsskøyta tar hånd om personer i båten og frakter dem til land. Båten berges etter hvert, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 17.20: Politiet melder at de er i området ved Torvet med flere patruljer etter melding om slagsmål. Ikke meldt om noen personskader per nå.

Rundt en time senere melder politiet at de har kontakt med flere involverte.

– Vi undersøker om dette kan være et forsøk på ran. De som er involverte er unge og foresatte orientert og politiet oppretter sak på forholdet, melder operasjonsleder på Twitter.

Flekkefjord klokken 06.02: E39 er stengt ved Fosselandstunnelen etter en alvorlig trafikkulykke hvor flere personer er skadet etter en utforkjøring. Omkjøring dirigeres, opplyser politiet på Twitter.

Vegtrafikksentralen sør melder at vegen vil bli stengt en god stund fremover. Omkjøring for personbiler er FV465 fra Hangeland til Kvinlog - FV42 til Sandvatn - FV466 Flikka.

Klokken 08.43 melder Agder-politiet at kriminalteknikere jobber sammen med ulykkesgruppa fra Statens Vegvesen på stedet for å sikre spor og belyse hendelsesforløpet. E39 er fortsatt stengt.

Klokken 12.03 melder operasjonsleder at bilberger har hentet opp bilen og det er kun litt spyling av veibanen gjenstår før E39 kan gjenåpnes.

– Politiet har opprettet sak og etterforsker denne videre, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand sentrum klokken 00.04. Politiet får melding om en voldhendelse på et utested. Politiet på stedet og kontroll på en person. Gjerningsperson bortvises og det opprettes sak på forholdet.

– En person har slått et glass i hodet på annen person på stedet. Fornærmede har fått et mindre kutt i hodet. Ambulanse tar fornærmede med til legevakt for sjekk. Det har vært en foranledning forut for voldshendelsen hvor fornærmede har vært ufin mot flere på stedet, melder politiets operasjonsleder på Twitter.

Søndag

Kristiansand klokken 21.33. Topdalseien. v/nr. 21. Enslig bil ligger veltet midt i veien. Veien er sperretog bilberging varslet. Nødetatene på stedet. Det skal ikke være personskade som følge av at bilen har truffet et midlertidig autovern og veltet i veibanen.

Vågsbygd klokken 18.46: : Brann og politi rykker ut på melding om brann i fritidsbåt til Sagmyra industriområde .

Finsland, Hønemyrveien klokken 15.39: AMK melder om trafikkulykke med 4-hjuling.

– Politiet og ambulanse til stedet. Ukjent skadeomfang per nå, skriver operasjonslederen på Twitter.

Klokken 16.01 melder politiet at hendelsen fremstår som mindre alvorlig med små personskader.

Klokken 17.14 melder politiet at det er to mindreårige som har kjørt ATV og mistet kontroll på kjøretøyet. En person er kjørt sykehus for undersøkelse og politiet oppretter sak.

Kristiansand klokken 10.10: Melding om innbrudd og tyveri fra garasje i Rugdeveien og politiet har undersøkt åstedet.

– Det kan tyde på at det er gjort forsøk på innbrudd i andre garasjer i området og ber eiere sjekke garasjene sine. Politiet oppretter sak på forholdet, opplyser operasjonslederen på Twitter.

Kristiansand, E 18 v/ Timenesbakken klokken 03.09: Det har brent i en russebuss. Brannen er nå slukket.

– Det skal ha vært 15-20 personer i bussen. Noen av disse har fått i seg litt røyk.

Det skal kun ha vært røykutvikling, ingen åpne flammer, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 02.50: To menn er bortvist fra sentrum for resten av natten etter ha vært i klammeri med hverandre.

Kristiansand klokken 01.44: Tre menn er bortvist fra sentrum for resten av natten etter å ha vært involvert i ordensforstyrrelse ved utested.

Søgne E 39 v/Tofteland klokken 00.59: Politiet får melding om et trafikkuhell. Det skal ha vært et sammenstøt mellom en personbil og russebuss i rundkjøring. Det er ikke meldt om personskade, men mye folk på stedet.

– I forbindelse med hendelsen blir en mann anmeldt for for å ha dyttet til andre personer og forulempet politiet. Ingen personskade som følge av sammenstøtet i rundkjøringen, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 01.10: To menn er bortvist fra sentrum for resten av natten etter å ha vært innblandet i slagsmål.

Kristiansand klokken 01.04: En dame innbringes til arresten etter å ha vært i klammeri med vakter ved utested og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Lørdag

Kristiansand. Gamle Lundsbroa klokken 20.39: Politiet opplyser at en bil har krasjet inn i en lyktestolpe.

– Patruljen oppsøker bilfører hjemme som mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, og fremstilles for blodprøve. Førerkort blir beslaglagt, melder operasjonslederen på Twittter.

Kristiansand klokken 17.29: Brannvesenet rykker ut til Løvika båthavn på røykutvikling fra en båt som står på en båthenger

Få minutter senere melder 110-sentralen at brannvesenet har kommet frem. Det ryker fra motorrom og brannvesenet har kontroll på stedet.

Kristiansand, Sørlandsparken klokken 16.59: Melding om trafikkulykke hvor en enslig motorsykkel er iinvolvert. Ambulanse og politi på stedet.

Noe senere melder politiet at fører ikke skal være alvorlig skadet, men kjøres til sykehus for behandling.

Kristiansand klokken 16.05: Audi A1 Sporback, registreringsnummer BT 43... er stjålet fra Stemmane, Kristiansand i løpet av sist natt, melder Agder-politiet.

Vennesla klokken 15.25: Politiet melder om en trafikkulykke i Vennesla ved Moseidmoen.

– To biler involvert. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 14.30: Politiet får melding om tyveri av verktøy fra byggeplass i sentrum og forholdet anmeldes.

Kristiansand klokken 13.45: Politiet få melding om ungdom som forstyrrer ro og orden ved Gimlehallen der det er turnering i helgen. Fem er bortvist fra området av politiet og foresatte er orientert.

Kristiansand klokken 09.30: Politiet får melding om trafikkulykke på E39/E18 Vesterveibroa vestgående retning. Politiet er på stedet.

– Ikke meldt om alvorlig personskade per nå og redusert fremkommelighet, melder politiet på Twitter.

Kort tid senere melder operasjonssentralen at det ikke er personskade som følge av uhellet. Partene skriver skademelding og veien er åpen for normal trafikk.

Det er ikke meldt om hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy natt til lørdag. Andre hendelser:

Kristiansand klokken 02.07: En mann bortvist fra sentrum for resten av natten etter å ha vært i klammeri med vakter ved utested.

Birkeland klokken 01.59: Politiet melder at to personer mistenkes for kjøring i påvirket tilstand i forbindelse med et mindre trafikkuhell. Ingen personskade. Tas med til legevakt for nødvendige prøver og sak opprettes.

Kristiansand sentrum klokken 00.38: En dame innbringes til arresten i forbindelse med ordensforstyrrelse og forholdet anmeldes.

Fredag

Hovedredningssentralen Sør (HRS) melder fredag morgen at brannvesenet en slitt kajakk er funnet ved Holskogkilen Romsviga, plukket opp av brannvesenet og fraktet til brannstasjonen Kristiansand.

– Eier kan kontakte brannvesenet i Agder eller HRS for gjenforening, melder sentralen på Twitter.

Songdalen klokken 07.25: Politiet får melding om en bil som ligger delvis i Spikkevannbekken langs FV461 Songdalsveien.

– Bilen har trolig ligger der noen dager. Politiet undersøker den for å finne eier, skriver Agder-politiet på Twitter.

Torsdag

Åmli, Simonstad, klokken 20.38: Politiet melder om en alvorlig arbeidsulykke i Åmli. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med et dekkskifte på en større truck/hjullaster. To personer har vært involvert. En person tilsees av ambulanse på stedet, den andre er fløyet til Sørlandet sykehus Arendal med luftambulanse.

– Slik patruljen vurdere det fremstår det som en alvorlig ulykke. Pårørende er varslet om det som har skjedd og vi sender kriminalteknikere til stedet, melder politiet på Twitter torsdag kveld.

Kristiansand E18 Strømme klokken 21.42: UP har stanset bil i 127 km/t i 80-sone. Beslag av førerkort, sak opprettet, melder Agder-politiet på Twitter.

Songdalen klokken 21.09: Brannvesenet rykker ut på gressbrann i Farvannsveien, melder 110-sentralen på Twitter.

110-sentralen sier til N247 klokken 21.55 at det ikke har vært en gressbrann på stedet, men brenning av noe avfall i området.

Søm klokken 19.40: Politiet får melding fra kommunalt bygg om person som utagerer.

– Skal blant annet kaste stein på vinduene. Vi sender patrulje som får kontroll på personen. Han blir besluttet pågrepet, skal blant annet ha fremsatt trusler og dyttet til ansatt. Vedkommende er innsatt i arrest, melder Agder-politiet på Twitter.

Søgne klokken 16.20: Vegtrafikksentralen Sør meldte at Søgnetunnelen var stengt i begge løp grunnet kjøretøy i feil retning. 12 minutter senere meldte sentralen at veien igjen var åpen for normal trafikk.

Hovedredningssentralen (HRS) torsdag ettermiddag: HRS ønsker tips om noen har sett seilbåten på bildet (t.v.) det siste døgnet enten på sjøen eller til kai. Båten skal ha seilt mellom Larvik og Arendal. Det er en 35 fots finsk seilbåt, uten merking / navn. 1 person ombord. Om du har relevante tips kontakt HRS på telefon 51646000, skriver sentralen på Twitter.

Kort tid senere meldte HTRS at seilbåten er lokalisert og blir bistått av RS Inge Steensland, ingen personskader. Aksjon avsluttes og HRS takker for bistand og tips.

Kristiansand klokken 15.03: Melding om bil som har fått stans på E39 ved Rige. Politiet skriver at de er på stedet.

Kort tid senere meldes det at bilen er dyttet ut av veibanen og at trafikken går som normalt.

Søgne klokken 14.55: Melding om madrass i veibanen på fv 439, vestgående retning, ved Tangvall. VTS er varslet og sender entreprenør, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 12.35: UP har avholdt kontroll i Barstølveien, Sørlandsparken og det ble utstedt 16 gebyr for manglende beltebruk og ett forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon.

Onsdag

Kristiansand, Rv9 ved Dalane klokken 22.45: UP har hatt laserkontroll på stedet og utstedt syv forenklede forelegg, høyeste hastighet var 68 km/t i 50-sone.

Grim klokken 21.40: Politiet får melding om bil det skal ha brent i. Den skal ikke brenne nå.

– Vi drar til stedet sammen med brannvesenet. Det har brent inni kupeen på bilen. Spor på stedet kan tyde på at brannen er påsatt. Vi tar avhør og gjør undersøkelser på stedet, melder politiet på Twitter.

Kristiansand, Grim skole klokken 21.20: Politipatrulje kommer over en bilist som "burner" i skolegården med bil. Jourhavende beslutter beslag av førerkort på bilfører og sak opprettet, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 12.40: UP har avholdt trafikkontroll i Sørlandsparken og det ble utferdiget ni gebyr for manglende beltebruk og to forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon.

«Varierte to kvelder og netter ved Rige kontrollstasjon Kristiansand»

– Måtte sikre lasten før videre kjøring, skriver vegvesenet i kontrollrapporten.

Statens vegvesen har gjennomført storkontroll de to siste nettene og kontrollert 380 tunge kjøretøy ved stasjoenen.

– Overraskelsen var en russebuss som hadde med seg fire personer mer enn tillatt og ingen av disse hadde mulighet til å sitte med sikkerhetsbelte. Resultat var at fører for gebyr og fire russ måtte finnes seg annen transport videre. Men flott og høflig ungdom som oppførte seg bra, skriver Thor-Inge Kostøl i rapporten etter kontrollen.

Han skriver videre at det var fire transportører som fikk gebyr for ikke å ha orden på den obligatoriske bombrikkeavtalen.

– To av dem var annen gangs overtredelse med resultat 16.000 kroner per gebyr. En tilhenger ble avskiltet grunnet ikke utørt EU kontroll, og én transportør fikk stopp i transporten da fører ikke kunne fremvise noen form for dokumenter, overlast på bilen og måtte sikre lasten før videre kjøring.

Det ble skrevet ti overlastgebyr på 3.500 kroner hver og et gebyr på 15.000 kroner under kontrollen. Fem førere måtte rydde opp i sine siktforhold ut av frontruten før de kunne kjøre videre.

– Det ble tatt kjøre og hviletids kontroll på 20 førere som kun hadde enkle små overtredelser som er veldig bra. Det ble skrevet en del mindre tekniske mangler. Alt i alt mye veldig bra, men et par helt unødvendige overtredelser, skriver Kostøl avslutningsvis i rapporten.

Kristiansand klokken 17.39: Politiet får melding om et trafikkuhell på Vesterveien i retning vest. Skal ikke være personskade. Venstre felt stengt.

– Begge bilene er ute av veibanen og trafikken løser seg opp, melder Agder-politiet på Twitter.

Kragerø klokken 13.00: En politipatrulje stanset en bilfører ved E-18 Gjerdemyrkrysset.

– Fører med adresse i Kristiansand i 70-årene innehadde ikke gyldig førerkort. Kjøretøyet også avskiltet. Fører viste fram førerkortet til en død person og saker er opprettet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

Kristiansand tirsdag formiddag: UP har hatt trafikkontroll på FV452 Ålefjærveien. Tre bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet var 85 km/t i 70-sone.

Lillesand klokken 09.20: Politiet opplyser at en bilfører er målt til 145 km/t i 100-sone på E18. Anmeldt og førerkortet beslaglagt, melder Agder-politiet på Twitter.

Agder klokken 05.46: Politiet melder om en stille og rolig natt i Agder.

Mandag

Kristiansand Klokken 14.13: Politiet får melding om trafikkulykke på E18 ved Timeneskrysset, østgående retning.

– En personbil og et tyngre kjøretøy har kollidert i samme kjøreretning. Ikke meldt om alvorlig personskade per nå. Nødetater på vei til stedet, melder Agder-politiet på Twitter.

Noe senere melder politiet at en mann kjørt til legevakt av ambulanse for oppfølging. Trafikken går nå fint forbi på stedet.

Kristiansand Klokken 14.00: – Melding om bil som har kjørt oppå en betongfender på Lumberodden. Politiet har hatt kontakt med eier av bilen. Politiet følger opp saken, skriver operasjonslederen på Twitter.

Søgne klokken 11.08: Politiet får melding om innbrudd i bolig på Lundeveien. Politiet undersøker åstedet.

Kristiansand klokken 07.15: Politiet får melding om innbrudd og tyveri av diverse verktøy fra flere bedrifter på Lauvåsen og undersøker åstedene.

Kristiansand klokken 07.00: Politiet melder at to personer er bortvist fra Aquarama etter å ha badet i utebassenget på stedet.

Søndag

Kvadraturen klokken 22.10: En politipatrulje har stanser bil der fører fremstår som ruset. Vedkommende hadde ikke førerkort og blir fremstilt for utvidet prøve.

Kristiansand, Rige søndag kveld: UP har sammen med Statens Vegvesen hatt kontroll av tunge kjøretøy. UP har kontrollert rus på 121 sjåfører. En anmeldelse for lav påvirkning under 0,5 i promille, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand, Slettheia klokken 18.45: Politiet melder at de sender patruljer etter melding fra bussjåfør om ungdom som oppfører seg dårlig ombord i bussen.

– Vi er på stedet og er i kontakt med bussjåfør. Stille og rolig nå, ungdommene skal være løpt fra stedet. Vi sjekker hva som har skjedd og det skal visst nok ikke skjedd inne i bussen, men utenfor. Muligens snakk om at noen har kastet stein på bussen, melder politiet på Twitter.

Klokken 19.07 viser det seg at det er kastet stein på døra til ei vaktbu på stedet. Ingen skader på bussen eller sjåfør.

– Vi drar fra stedet og oppretter sak på skadeverk, opplyser politiet.

Finsland klokken 14.27: Politiet får melding om en trafikkulykke i Slottsvegen.

– Det skal være en person på moped involvert og ingen opplysninger om andre involverte. Fremstår ikke alvorlig. Politi og ambulanse på vei til stedet, melder Agder-politiet på Twitter.

Klokken 15.44 melder operasjonselederen at fører er kjørt til legevakt i Kristiansand med ambulanse med mulige bruddskader. Ingen andre kjøretøy involvert.

– Skal ha kantet i forbindelse med å ha kjørt på bakhjulet. Vi er ferdig på stedet og oppretter sak, opplyser politiet.

Etterforsker voldhendelse i Kristiansand

Politiet i Agder etterforsker en voldshendelse som skal ha skjedd i et parkeringshus i Kristiansand lørdag kveld, skriver Fædrelandsvennen søndag ettermiddag.

I følge avisen skal en mindreårig jente skal ha blitt utsatt for vold av flere andre personer.

- Vi har satt i gang etterforsking, bekrefter Anita Kleveland ved Felles Straffesaksinntak (FSI) hos politiet i Agder.

Flere av de involvert skal være under strafferettslig alder og skadeomfanget til jenta er usikker. Hun skal ha vært på legevakt for sjekk.

Kristiansand klokken 13.56: Politiet får melding om en mann som ikke vil betale for en brus på kiosk i sentrum og oppfører seg aggressivt.

– Patrulje har påtruffet han i området og han utagerer kraftig. Patruljen har bistand av både forbipasserende og annen patrulje og har kontroll på han, skriver Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 00.23: UP har gjennomført fartskontroll på E18 ved Varoddbrua.

– 11 bilførere ble bøtelagt for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet målt til 105 km/t i 80-sone og én fikk bot for manglende lys på bilen, skriver operasjonslederen på Twitter.

Natt til søndag er to personer bortvist fra sentrum av Kristiansand på grunn av ufin oppførsel mot vektere på et utested. 134 bilførere ble kontrollert ved Bellevue i Kristiansand og kontrollen avdekket ingen overtredelser. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy.

Eldre hendelser finner du her.

Powered by Labrador CMS