Sammen med Songdalen skolekorps og Søgne skolekorps fremførte Søgne musikkorps under ledelse av dirigent Roar Brostrøm Gammel jegermarsj på Tangvall lørdag.

Tre korps i samspill lørdag

Publisert

Fra 2016 til 2019 ble det årlig gjennomført arrangement for å markere allsidigheten innen det lokale sang- og musikklivet. Sang- og musikkens dag lokalt ble i disse årene arrangert på Tangvall, men fra 2020 har pandemi og tilhørende begrensninger satt en stopper for opptreden med store folkeansamlinger.

– I år er det første gang etter at restriksjoner er fjernet at vi igjen inviterer til Sang- og musikkens dag her på Tangvall, sier dirigent i Søgne musikkorps, Roar Brostrøm til N247.

– Jubileumsår

Søgne musikkorps med dirigent Roar Brostrøm.

Han legger til at det senere dette året også skal gjennomføres et større jubileum for å markere at Søgne skolekorps er 60 år samtidig som Søgne musikkorps runder 115 år.

– Finalenummeret her på Tangvall i dag er samspill det hele tre korps deltar. Da skal Søgne musikkorps sammen med Søgne skolekorps og Songdalen skolekorps fremføre Gammel jegermarsj sammen, sier Brostrøm før de første tonene fra korpset når ut til publikum i finværet på Tangvall den første lørdagen i mai.

Powered by Labrador CMS