Bildet er fra starten av langløypa på en mil i Kjellandsmarka lørdag. Nummer tre fra venstre er vinneren Simen Koland fra Kristiansand Løpeklubb. Til høyre «sjefen sjøl», John M. Humborstad.

Oppdater med resultater– Jeg kommer garantert tilbake

Publisert Sist oppdatert
Vinneren av langløypa, Siomen Koland løp mila i kupert terreng på rundt 43 minutter.

– Jeg kommer garantert tilbake hit. Dette var noen fantastiske løyper som er opparbeidet av ildsjeler du sjeldent ser. Det er alltid gøy å løpe, men dette var ekstra moro, sier Simen Koland som løp langløypa på én mil i Kjellandsmarka lørdag.

Her er resultatene fra løpet. (Ekstern lenke)

Han har tidligere løpt et Terrengkarusell-løp i heia, men aldri i Kjellandsmarka rundt. Tiden ble et sted rundt 43 minutter på de ti kilometerne.

Mye skryt

Flere løpere uttrykte stor begeistring for løypene og ildsjelene fra Oftenes og Arnfinn Håverstads gjeng fikk mye skryt for jobben som gjøres i marka.

– Med Ole Johan Bueklev i Repstad Eiendom er det gjort et voldsomt arbeide for folkehelsen her i Søgne. Han er en ildsjel av rang, er inkluderende, etterrettelig og en viktig sponsor for hele Terrengkarusellen, sa «sjefen sjøl», John M. Humborstad til N247 under løpet.

Kjellandsmarka Rundt arrangeres av Repstad Eiendom, Bedriftsidretten i Agder og mange frivillige. Her ved Reidun Gustafson, Tore Heidenreich og Ole Johan Bueklev.

Også Tormod Klungland som ble nummer tre i dagens langløype skryter av det løypenettet som er oppgradert og nybygget like utenfor dørstokken til den spreke fjellsprengeren.

- Fantastisk å løpe der inne nå, utbrøt han like før start.

Rundt 180 deltakere deltok og bare Søgne FK stilte med rundt 70 spillere og trenere, og Søgne Skiklubb hadde også en stor kontingent i løpet.

Kjellandmarka Rundt er bygget opp slik at du kan velge å løpe i de to fellesstartene, eller starte når du måtte ønske det mellom klokken 10.00 og 14.00 løpsdagen. Mange velger det siste, og noen velger å ikke registrere tid. Løpet er med andre ord åpent for nye mosjonister til nærmest profesjonelle løpere.

Bildet er fra starten av kortløypa, 6,3 kilometer, hvor mange spillere og trenere fra Søgne FK deltok.