Satser på unge, motiverte trenere

Publisert Sist oppdatert
Innsendt
Av Dagfinn Grastveit - Fløy
Sportslig leder Preben Jensen er meget fornøyd med å ha fått avtale med Mads Ljosland og Pelle Sigurdsen som trenere for henholdsvis Fløy 2 og G-16. Med sine 26 og 23 år er dette snakk om fremtidens trenere som får muligheter å utvikle seg i samarbeid med trenerteamet for A-laget, Johannes Tor Hardarson, Marius Kjørvik Johansen og Lars Kristian Pedersen.
Mads er Lund-gutt og spilte fotball i Gimletroll til junioralder. Han har alltid hatt sterk interesse for fotball og etter hvert ble det naturlig for ham å søke treneryrket ved siden av utdannelse. Han har trent damelagene til Donn og Gimletroll. I Gimletroll oppnådde han en fin stigning for lagets prestasjoner på nivå tre. Kan også nevnes at han var med på å vinne Dana-cup med J-19 laget til Gimletroll i 2019. Han beskriver seg selv som en litt utradisjonell trener som legger vekt på samhandling og gode sosiale relasjoner i laget.
Ekte fotballfamilie
Pelle er som kjent fra en ekte fotballfamilie på Øya der både far og mor samt to brødre har spilt fotball i Fløy og andre klubber i byen. Pelle har dessverre fått fotballtalentet sitt ødelagt av skader og nå er han motivert for en trenerkarriere.
 Vi tipper begge trenerne blir satt inn i systemene A-laget bruker for at overgangen for de aktuelle skal bli så liten som mulig. Begge tenker på å videreutdanne seg som trenere og ser fram til å være i et godt utviklingsmiljø for trenere. Pelle forteller om rundt 20 stk på treningene og god stemning. Mads har plass til flere spillere som ønsker å prøve seg i en treningsgruppe for spill i 4. divisjon, hvor det også blir påfyll fra spillere i A-stallen.
Sportslig leder Preben Jensen ønsker å takke Klubb 22 for midler til denne satsingen på Fløy 2 og de yngre spillerne på G-16-laget.
Pelle Sigurdsen trener G-15 laget denne sesongen. (Foto: Fløy, Dagfinn Grastveit)
Powered by Labrador CMS