To bortetap for Søgne-kvinnene

Publisert Sist oppdatert

I helgen har Søgne HKs A-lag på kvinnesiden spilt to bortekamper i Rogaland i 3. divisjon, avdeling 1. Lørdag møtte kvinnene Varhaug og gikk på et stortap mot topplaget.
Etter de første 10 minuttene var stillingen hele 11-1 til hjemmelaget og 10 minutter senere ledet Varhaug med elleve mål på stillingen 17-6.
I starten av 2. omgang presterte vertene å score 13 mål uten at gjestene fikk nettkjenning. Sluttresultatet endte 43-15, et stortap for kvinnene fra Søgne som denne sesongen har vært preget av en spillerstall med mange skader på sentrale spillere.
Søndag spilte laget mot Sola 3, en kamp som også endte med tap. Et lag som ligger midt på tabellen, men med kun åtte kamper spilt i sesongen. Til pause var stillingen 18-10.
Seks på rad
2. omgang startet som 1. omgang med måltørke. Seks mål til hjemmelaget i begge omgangene uten at gjestene fikk nettkjenning.
Søgne slår litt tilbake mot slutten av kampen og scorer tre mål uten at vertene får nettkjenning og reduserer til 30-22. Da tar Sola 3 timeout.
Kampen ender 35-25 til vertene.
Søndag kommende helg møter Søgne Stavanger 2 i Tinntjønnhallen. Avkast er klokken 16.45.
Sist oppdatert 16.01.2023 klokken 10:44 av Nicolai Prebensen
Caroline Åsan i en kamp i Tinntjønnhallen tidligere denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)