Mellomfornøyde målscorere mot Hisøy: Fra venstre Johan Holst Vigsø, Ulrik Stubstad og Hansi Enoksen.

Årsbeste var ikke nok da Søgne-herrene spilte uavgjort

Publisert Sist oppdatert
Jonas Lomeland Seim imponerte alle med sine dribleraid på venstre-kanten.

Hisøy – Søgne 3 – 3 ( 2 – 2 ) Hisøy kunstgress, 4. divisjon fotball herrer, fredag 19 mai.

Det var to forskjellige stilarter som møtes da Søgne-herrene gjestet Hisøy fredag kveld. Bortelagets ballbesittende og offensive spillestil mot et lavtliggende hjemmelag som mesteparten av tiden slo langt mot en enslig spiss.

Et påskrudd Søgne-lag tok straks kommandoen i kampen og allerede etter fem spilte minutter tok laget ledelsen etter et perfekt slått frispark av Kevin Vigebo havnet på pannebrasken til Ulrik Stubstad som styrte ballen utagbart i mål. For øvrig var dette første gang i årets sesong at Søgne scoret kampens første mål.

Pasningsfot

Etter scoringen fortsatte Søgne å dominere banespillet, hvor banes beste spiller, Kevin Vigebo fra sin dype midtbaneposisjon gang på gang slo glimrede langpasninger til Søgnes offensive spillere. Mot spilles gang utlignet hjemmelaget til 1 – 1 etter 18. minutters spill på sin første sjanse i kampen. Scoringen kom etter dårlig forsvarsspill hvor ballen gikk i en perfekt bue over Søgnes målvakt Sindre Tjørhom.

Kevin Vigebo imponerte med masse gode langpasninger fra sin følsomme venstrefot.

Midtveis i første omgang ble Søgne tildelt straffespark etter at Kvevin Johansen ble feid over ende i straffefeltet. Johan Holst Vigsø var sikkerheten selv da han satte ballen kontant i mål.

Da de fleste ventet på at bortelaget skulle øke ledelsen før pause, scoret hjemmelaget på sin andre målsjanse like før pause, igjen etter dårlig forsvarsspill fra Søgnelaget. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2 – 2, et flatterende resultat etter spill og sjanser.

Dribleshow

Andre omgang startet som den første med Søgne som det førende laget, men 16. minutter inn i omgang tok hjemmelaget ledelse 3 – 2 på sin tredje sjanse i kampen. Denne gang etter en skikkelig skogtur av Søgnes ellers så gode målvakt Sindre Tjørhom.

Etter denne scoringen byttet trener Dyrnes inn talentet Jonas Lomeland Seim, og dette gav nærmest umiddelbar suksess. Et dribleshow av unge Seim som man sjelden ser på dette nivået endte med en perfekt pasning til Hansi Enoksen som satte ballen kontant i mål til utligning 3 – 3.

Utover i omgangen fortsatte Jonas Seim å kjøre karusell med svimle Hisøy-forsvarere og sammen med Fredrik Haldorsen ble det stadig sendt inn gode innlegg fra venstrekanten uten at noen av lagkameratene klarte få ballen i mål.

Mot slutten av kampen satset Søgne-laget alt fremover, noe som gjorde at Hisøy spilte seg til et par store sjanser uten uttelling. Dermed endte kampen uavgjort 3 – 3, et resultat Søgne har stor grunn til å være misfornøyd med. For på tross av årsbeste spillemessig så medførte personlige feil at hjemmelaget scoret tre mål på sine tre første sjanser.

Med dette resultatet ligger Søgne på sjette plass på tabellen med åtte poeng, hele ti poeng bak serieleder Vigør som har vunnet alle sine kamper. Neste seriekamp for Søgne-herrene er hjemme mot nettopp Vigør, neste lørdag kl 15.00. Kan Søgne bli det første laget som klarer å vinne mot topplaget?