- Vi kom aldri med i kampen om seieren

Søgne HK – Grimstad student IL, herrenes 4. divisjon avdeling 01 Sørvest, Tinntjønnhallen.
Av Frank Solås

Etter to kjappe mål fra hjemmelaget og ledelsen 2 - 1 etter to spilte minutter kladdet det meste seg til da Søgne-herrene møtte Grimstad studentene onsdag kveld. Etter de to kjappe scoringene skulle det gå hele 12 minutter før neste Søgne-scoring. I samme periode scoret bortelaget åtte ganger slik at stillingen midtveis i første omgang 3 - 9. Da var det tid for Søgne-trener Jørn Asle Hersvik sin første timeout. Den hjalp litt og lagene scoret like mange mål frem til pause som gav pausestilling 10 -16.
Flytte beina
En god start på andre omgang medførte at hjemmelaget kun lå fire mål bak på måltavla, men som i første omgang var det plutselig full stopp fremover for hjemmelaget  og ti minutter ut i omgangen ledet Studentene fra Grimstad  21 – 13 og kampen så ut til å være avgjort.
Nye timeout fra trener Hersvik så ikke ut til å hjelpe noen og Søgne klarte aldri å knappet innpå slik at det ble spenning i kampen. Gang på gang hørte vi Søgnes forsvarsbauta Morten Lossius rope:
- Flytt beina, flytt beina uten at det hjalp noe som helst. Det var ingen tvil om at bortelagets bein hold et klart høyere tempo enn hjemmelagets gjennom hele kampen. Tilslutt vant Grimstad studentene som løp mest og raskest med åtte mål, 21 - 29.
Mange comeback-spillere
Med en tynn spillerstall har trener Hersvik i den siste tiden børstet støvet en drøss med gamle helter til de siste kampene. For flere av disse er det mange år siden sist de tok i en håndball. I onsdagens kamp var det comeback-gutta Christian Abrahamsen og Kay Daniel Tobiassen  som tegnet seg mest i målprotokollen, med sju og fire scoringer.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Jørn-Asle Hersvik tar timeout under kampen mot Grimstad studentene onsdag kveld. (Foto: Frank Solås).
Foreløpig er det mye rusk i samspill og tempo for gamlegutta, men med flere treninger og kamper så bør Søgne-laget vinne en del kamper utover i sesongen.