Gustav Steimler.

Gustav Steimler gjenvalgt som styreleder

Publisert

Søgne & Mandal Basketbalklubb gjennomførte nylig årsmøtet. Der ble Gustav Steimler gjenvalgt som styreleder.

I møtet ble det vedtatt å bruke penger til nye kurver i Nye Mandalshallen.

– Dette er et prosjekt som er svært nyttig for klubben, og vi har nok egenkapital til å dekke store deler av kostnaden. Vi er derimot avhengige av å få med oss andre aktører til å bidra med noe av kostnaden, og prosjektet ble derfor vedtatt med det forbehold om at vi klarte å få dekket inn det budsjetterte beløpet på denne posten, skriver han på egne hjemmesider.

https://slamdunk.no/vellykket-arsmote/

Det står videre i årsmøtereferatet at klubben skal bidra med 10.000 kroner både mot lokalmiljøet til støtte i utvikling av gode saker som kommer lokalbefolkningen til gode. Det er ikke bestemt noe konkret prosjekt til dette.

I tillegg skal klubben bidra med kr. 10.000 til prosjektet «Idrett Krysser Grenser», som blant annet driver med basketball i de fattige områdene i Brasil, Kambodsja, Bolivia og Ecuador.

Årsmøtet har også vedtatt å bruke penger på fotograf for å booste sosiale medier gjennom året. Klubben har også vedtatt å lage en aktivitetsdag/åpen hall rett over sommeren og vil gjennomføre en EasyBasket-turnering i neste sesong.

Les også:

Powered by Labrador CMS