Kathrine og Svend Åge Lauvrak i Sørlandets Matfestival på plenen i Høllen under lanseringen av Høllesanden Live i april.
Kathrine og Svend Åge Lauvrak i Sørlandets Matfestival på plenen i Høllen under lanseringen av Høllesanden Live i april.

– Det syns vi er trist

Publisert Sist oppdatert

– Vi registrer at det er publisert en artikkel om Vertshuset Høllen Brygge. Der det er omtalt en festival og manglende samarbeid. Det syns vi er trist, skriver arrangørene Kathrine og Svend Åge Lauvrak i Sørlandets Matfestival i en melding til N247 fredag ettermiddag.

Lauvrak skriver videre: Vi leser at driveren av vertshuset er skuffet over manglende samarbeid etter Høllesanden Live kvelden.

700 deltakere

– Det har ikke vært i vår intensjon å ekskludere eller ikke samarbeide med vertshuset. Men vi ønsket å støtte opp om noe nytt i bygda. Vi vil derfor i år sende noen av deltagere fra vår festival til Tangvall. Når det er sagt, så er det snart over 700 deltagere på Høllesanden Live. Og vi er overbevist om at det er nok mennesker til å fylle opp både O'Learys og Vertshuset Høllen Brygge denne dagen.

Med vennlig hilsen arrangør av Høllsanden Live.

– Pettersen er og var velkommen til å kontakte oss også om det ville være ønskelig med en dialog, avsluttes meldingen med.

Powered by Labrador CMS