Hendelsesloggen: Søker vitner etter at ung gutt ble påkjørt på Lunde

Publisert Sist oppdatert

Dette er loggen over hendelsene i nærdistriktet. Oppdateres fortløpende:

Songdalen klokken 22.04: Politiet får melding om slagsmål mellom to personer i Nodeland sentrum. Politiet er på vei, melder politiet på Twitter.

Klokken 22.18 melder politiet at de er på stedet.

– Patruljen har ikke kommet over personer som passer beskrivelsen foreløpig og søker i området, melder operasjonslederen på Twitter.

Politiet melder klokken 22.38 at patruljen har lokalisert både fornærmede og mistenkte og tar imot forklaringer på stedet.

– Ingen er alvorlig skadet, skriver politiet på Twitter.

Påkjørsel på Lunde

Det skal ha vært på denne fotgjengerovergangen på Lunde at påkjørselen av en 12 år gammel gutt skal ha skjedd tirsdag ettermiddag.
Det skal ha vært på denne fotgjengerovergangen på Lunde at påkjørselen av en 12 år gammel gutt skal ha skjedd tirsdag ettermiddag.

Cirka klokken 14.45 tirsdag ettermiddag blir en 12-år gammel gutt påkjørt i fotgjengerovergangen på Leirebroa. I følge far Gunnar Engebu, skal 12-åringen ha kommet på sparkesykkel, men har stanset før overgangen og gått av sykkelen. En personbil stopper, men starter opp igjen og treffer gutten slik at han blir slengt i bakken. Personbilen stopper ikke etter påkjørselen og kjører fra stedet.

En syklist ser hendelsen, sykler etter personbilen og når den igjen.

– Etter det jeg blir fortalt skal syklisten ha banket på ruta til bilisten uten at han har stoppet. Vi vil gjerne ha kontakt med vedkommende på sykkelen om mulig identifisering av registreringsnummer eller lignende, sier Engebu til N247 tirsdag ettermiddag.

I følge Engebu er ikke 12-åringen alvorlig skadet, men ble svært redd etter hendelsen og kjørte hjem igjen. Han sier videre det er bestilt time på legevakta.

– Jeg har kontaktet politiet og saken skal være loggført. Denne hendelsen blir politianmeldt på politistasjonen på Brennåsen onsdag morgen. Om andre har sett det som skjedde vil vi gjerne ha kontakt med disse og spesielt syklisten som satte etter, sier han.

Loggført

Operasjonsleder Tom Einar Gausdal bekrefter at saken er loggført og blir anmeldt onsdag morgen.

– Det skal være snakk om en hvit eller grå bil, det er det vi har så langt. Skulle noen ha opplysninger i saken, kan vi kontaktes på telefon 02800, sier han.

Kristiansand 09.33: Politiet får melding om innbrudd på legesenter i løpet av natta. I følge Agder-politiet er det også stjålet telefoner fra omsorgssenter i nærheten. En patrulje har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse, sak opprettes.

Mandag

Mosby klokken 19.17: Politiet melder at en person er pågrepet i forbindelse med trusler framsatt mot politiet.

– Personen anmeldes i tillegg for kjøring i beruset tilstand og unnlatt å stoppe for politikontroll og blir innsatt i arresten, skriver Agder-politiet på Twitter.

Mandal, E39 ved Mones: Melding om en trafikkulykke hvor bil har krysset motgående vegbane og kjørt ut i grøta.

– To personer i bilen. Personene er oppegående. Østgående felt ved Mones er nå åpnet. Vestgående er fremdeles stengt, skriver politiet på Twitter.

Klokken 18.00 melder Vegtrafikksenralen at E18 er åpen i begge retninger.

Vennesla klokken 13.12: – Det har i løpet av natten vært gjort skadeverk på tre biler på Moseidmoen. Skal være tagget på bilene. En bil skal også være noe ripet. Eiere anmelder forholdene, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 10.56: Politiet får melding om mann som går med et metallrør og slår på gjenstander på Lund ved Rundingen. Han har i følge politiets operasjonsleder også dyttet borti noen biler.

– Politiet har kontroll på mannen og blir anmeldt for å forstyrre ro og orden, skriver politiet på Twitter.

Søndag

Søgne, Hølleveien klokken 12.17: Melding om trafikkuhell hvor en enslig bil har kjørt over midtrabatt, og ut av veien. Fører framstår som uskadd og politiet på veg til stedet, melder operasjonssentralen på Twitter.

Det er små skader på kjøretøyet. Hendelsen har skjedd rundt 100 meter nord for Bunnpris i Høllen.

Operasjonsleder John Repstad sier til N247 at bilen har kommet over midtrabatten på stedet og havnet inne på sykkelstien.

– Vitne er avhørt og det vedtatt førerkortbeslag fra bilfører. Bilberger er bestilt, sier han.

Et vitne til uhellet sier til N247 at situasjonen var dramatisk da bilen kom kjørende over rabatten.

Søgne - Helleviga klokken 11.05: Politiet melder at det i løpet av natta har blitt stjålet to kjennemerker fra samme bil, DN38121, som er tilhørende en Skoda Octavia. Agder-politiet ber om at det tas kontakt på telefon 02800 dersom skiltene observeres.

Vennesla klokken 02.40: Politiet får melding om en slåsskamp mellom flere personer i sentrum. Når politiet kommer til stedet er personene borte.

Vennesla klokken 01.29: Politiet får melding om brann i bil ved Ilebekk. Nødetatene er på stedet og det er ikke meldt om personskade. Bilen er overtent og det gjøres undesøkelser på stedet.

Kristiansand klokken 01.07: – Melding om pågående innbrudd i bedrift på Grim Torv. Politiet er på stedet og har kontroll på en person. Han er besluttet pågrepet og politiet oppretter sak på forholdet. Det er knust en rute på stedet og bedriften er varslet, skriver politiet på Twitter.

Lørdag

Kristiansand klokken 20.20: Politiet melder at en person er blitt fraranet bilen sin i Vestre Strandgate.

– To gjerningsmenn truet bilføreren med pepperspray og kjørte av gårde med bilen. Bilen er en sort BMW 520D 2010 modell med registreringsnummer PR235502.

klokken 22.56 melder politiet at bilen er kommet til rette på parkeringshuset ved Slottet etter tips fra publikum. En gjerningsperson pågrepet i nærheten av stedet.

Lørdag klokken 08.13: Hovedredningssentralen Sør (HRS) advarer om sterk vind på kysten lørdag.

– Vinden vil ta seg opp på kysten av Sørøst-Norge i løpet av dagen. HRS ber båteiere ta dette i betraktning når de legger ut på tur i dag, skriver sentralen på Twitter.

Natt til lørdag: I følge Agder politidistrikts logg over hendelsene i distriktet har det vært en rolig natt i nærdistriktet.

Fredag

Kristiansand klokken 20.35: UP har hatt kontroll på Holskogveien i 60-sone.

– 10 bilførere fikk forenklede forelegg. En bilfører anmeldt da denne ikke ønsket å vedta bot. En anmeldes og fikk førerkort beslaglagt etter å ha blitt målt til 96 km/t, skriver Agder-politiet på Twitter.

Songdalen klokken 15.12: Nødetatene rykker ut til Mjåvann etter melding om en trafikkulykke på Mjåvannsveien. I følge politiet er det en personbil og en lastebil som har kollidert front til front. Begge sjåførene skal være ute av kjøretøyene.

Politiet opplyser at skadeomfanget foreløpig er ukjent.

I følge N247s reporter på stedet har kollisjonen skjedd på den nye Mjåvannsveien nord for E39.

Politiets innsatsleder på stedet sier at kollisjonen har skjedd da personbilen foretok en forbikjøring og traff lastebilen i fronten i motgående kjørefelt. Føreren av personbilen er kjørt til sykehus med ambulanse for sjekk. Lastebilsjåføren kom fra ulykken uten skader.

Kristiansand klokken 13.28: Politiet melder at en patrulje og ambulanse rykker ut til melding om et trafikkuhell som er uavklart i forhold til skadeomfang og hendelsesforløp.

«Fremstår som en bil involvert og kjørt ut av vei.»

Litt senere meldes det at forholdet har funnet sted på Dalane.

– Politiet og ambulanse på stedet og det er ikke meldt om personskade. Trafikken passerer, skriver Agder-politiet på Twitter.

Marnardal fredag ettermiddag: 110-sentralen melder at brannvesenet rykker ut til automatisk brannalarm ved Marnarheimsveien. Ved ankomst viser det seg at det er stekt makrell som er årsak til alarmen.

Rige klokken 01.15: – Utekontrollen i Statens vegvesen har denne uken hatt kveld og natt kontroll ved Rige kontrollstasjon. Mye bra kjøretøy og hyggelige sjåfører, skriver Nils Ivar Havrevoll i Statens vegvesen i en epost natt til fredag.

– 12 sjåfører ble kontrollert på kjøre- og hviletid, to blir anmeldt for til dels grove brudd og to sjåfører fikk gebyr for overtredelser. 23 kjøretøy fikk bruksforbud for blant annet oljelekkasje, bremsefeil, overlast merking av spesialtransporter, lastesikkring og sikthindrene gjenstander i frontvindu. To kjøretøy var for tungt lastet og fikk gebyr på henholdsvis 2.900 og 10.100 kr. 22 kjøretøy fikk mangellapper for tekniske feil som må ordnes opp i, skriver han videre i meldingen.

Distriktet: Natt til fredag er det ikke meldt om alvorlige hendelser i distriktet. Fire personer er bortvist fra sentrum av Kristiansand grunnet krangel og ufin oppførsel. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy.

Torsdag

Kristiansand klokken 19.55: Tre berusede menn blir bortvist fra sentrum etter at de hadde forstyrret ro og orden ved et spisested.

– De ville blant annet ikke betale for regningen. Politiet vurderer om det skal opprettes sak på hatkriminalitet grunnet utsagn som er sagt mot betjeningen på stedet, melder politiet på Twitter.

Vågsbygd klokken 15.55: Politiet får melding om brann i bygning i Auglandsveien. Nødetatene er på vei og det er meldt om åpne flammer. I følge meldingen skal det ikke være personer i bygningen.

Klokken 16.10 melder 110-sentralen at det er kontroll på brannen.

Søgne klokken 12.24: UP har avholdt fartskontroll ved Lunde. Det ble utferdiget åtte forelegg. Høyeste hastighet målt til 66 km/t i 50-sone, melder politiet på Twitter.

Kvadraturen klokken 03.30: Politiet får melding om person som kutter hull i dekk på parkert bil. Politipatruljer får kontroll på en kvinne som blir pågrepet. Hun har stukket hull i dekkene til minst ni biler, melder Agder-politiet på Twitter.

Torridal klokken 03.00: Politipatrulje drar til stedet etter melding om bråk fra en privat adresse og en person blir pågrepet for kroppsskade. Fornærmede kjørt sykehus med ambulanse. Vedkommende skal i følge meldingen ikke være alvorlig skadd, sårskade i ansiktet.

Vågsbygd klokken 01.45: Politiet melder at en patrulje stanser bil der fører fremstår påvirket. Sjåføren blir fremstilt for utvidet prøve og blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, melder operasjonssentralen på Twitter.

Onsdag

Søgne klokken 18.54: 110-sentralen melder at brannvesenet rykker ut på gressbrann i Skjeggåsen. Et kvarter senere melder sentralen at flammene er slått ned og brannvesenet har begynt å dynke ned området med vann.

I følge utrykningsleder Carl Martin Moseid i KBR Søgne og Songdalen var en kollega i brannvesenet nær åstedet og startet slukking. Flammene ble slått helt ned av brannvesenets 1. bil og mannskapsbilen dynket området ved ankomst.

– Det blåser godt her oppe, og vi var i dette tilfellet heldige med regnet som kom nylig. Det er kun rundt 50 kvadratmeter som er brent, sier han.

Søgne klokken 04.00: Politiet mottok en nødtelefon om et pågående innbrudd i bolighus i Søgne.

– Ved politiets ankomst ble tre personer pågrepet i og ved huset. Alle tre ble kjørt til arrest og politiet oppretter sak.

Politiets operasjonsleder Knut Odde sier til N247 at situasjonen var dramatisk for to voksne personer i boligen.

– Vi var raskt på stedet med en patrulje og supplerte med en til da vi fikk avklart at det var en tredjeperson utenfor boligen i tillegg til de to inne. Ved ankomst ble de to inne pågrepet og den tredje etter kort tid. Beboerne hadde låst seg inne på et rom og vi hadde telefonisk kontakt med dem hele tiden, sier han.

Han forteller at de tre er satt i arrest og vil bli avhørt i løpet av dagen. Hendelsen skjedde i et boligfelt utenfor Tangvall.

Tirsdag

Søgne klokken 09.31: Politiet har pågrepet mann i Søgne i tilknytning til bil som er meldt stjålet.

– Vedkommende kjørt til arrest og bil overlates eier, melder Agder-politiet på Twitter.

Politiet opplyser til N247 at bilen ble stjålet fra Vågsbygd mandag og gjenfunnet tirsdag i et boligfelt i Søgne. Mannen er pågrepet og satt i arrest og vil bli avhørt senere i dag.

Kristiansand klokken 07.40: Politiet melder at nødetatene rykker ut til brann på Egshaugen.

–Brannvesenet er inne i bygget og melder at brannen er slukket og de har tatt ut en person som har fått i seg røyk. Skadegrad utover dette er ukjent, skriver politiet på Twitter.

110-sentralen melder klokken 07.41 at det har vært brann i en seng.

Noe senere meldes det at en person kjøres sykehus for videre sjekk og behandling med røykskader.

– Ikke behov for ytterligere evakuering i bygget da brannvesen har slukket brannen, skriver politiet på Twitter.

Mosby klokken 06.50: Politi og ambulanse har rykket ut til trafikkulykke i rundkjøringen på Mosby. En syklist skal ha blitt påkjørt av bil. Syklisten skal være ved bevissthet, skadegrad utover dette er ukjent, melder Agder-politiet på Twitter.

Klokken 07.09 melder politiet at nødetatene er på stedet og i gang med sitt arbeid.

– Syklist blir ivaretatt av ambulansepersonell mens det sikres spor og innhentes opplysninger om hva som har skjedd, melder politiets operasjonsleder.

Klokken 07.29 melder politiet at syklist er kjørt til sykehus for nærmere sjekk og behandling. Avhør av bilfører er gjennomført og politiet oppretter sak på forholdet.

Kristiansand natt til tirsdag: Rundt klokken 02.50 ble to mindreårige ungdommer stanset i en bil som var meldt stjålet tidligere på natten.

– Bileier har fått tilbake bilen. Fører mistenkes for ruskjøring og vil også bli anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, melder Agder-politiet på Twitter.

Mandag

Strai klokken 20.39: Politiet rykker ut etter melding om en trailerhenger som har rullet ut av veien. Det skal ikke være ander kjøretøy eller personer på stedet. Slik patruljen forstår det har hengeren vært parkert, for så å ha rullet ut i grøfta.

– Tom asfalthenger parkert på stedet i forbindelse med asfaltarbeide for deretter ha begynt å rulle nedover bakken, krysset gangstien og rullet videre ned en skråning. Vi oppretter sak på forholdet, melder politiets operasjonsleder.

Vennesla klokken 11.30: Politiet har kontrollert en bilfører i Ålefjærvegen.

– Det er besluttet beslag av førerkort på bakgrunn av fartsovertredelse. Målt til 85 km/t i 50-sone, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 10.22: Politiet kontrollerer en person i sentrum etter melding om at vedkommende skal ha fremvist en våpenliknende gjenstand for andre, i en ikke-truende setting. Politiet skriver at de har kontroll på en softgun.

Vågsbygd mandag formiddag: Politiet melder at de har foretatt åstedsundersøkelse i bolig i Vågsbygd etter melding om tyveri i løpet av natta.

- Gjerningspersoner har trolig fått tilgang via en ulåst dør. Det er stjålet blant annet en bil, nøkler og telefon, skriver Agder-politiet på Twitter.

Søgne 04:44: Politiet får melding om to personer som gjør innbrudd i leilighetsbygg under oppføring i Fåmyråsen. Politiet kjører til stedet og søker etter personene, blant annet med hund.

– Ved sjekk av leilighetsbygget viser det seg at det fremstår som at personene ikke har kommet seg inn, og det er ingen tegn til innbrudd i verken bygg eller verktøycontainer utenfor, melder Agder-politiet på Twitter.

Søndag

Kristiansand klokken 20.10: Politiet får melding om at en person flyr drone innenfor forbudssonen på fem kilometer til Kjevik lufthavn.

Politiet skriver videre på Twitter at de har hatt kontakt med vedkommende og forholdet vurderes anmeldt.

Kristiansand klokken 13.02: Nødetatene rykker til en bolig i Østre Strandgate etter melding om brann i en tørketrommel.

Få minutter senere melder politiet at brannen er slukket og det er startet utlufting på stedet.

Finsland klokken 02.46: Politiet melder at en mann i 20-årene innbringes for skadeverk/ordensforstyrrelse og ikke å etterkomme pålegg.

Kristiansand klokken 02.45: Mann i 20 årene får beslaglagt førerkort etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 02.28: En mann, 19 år er pågrepet etter det som framstår som uprovosert å ha slått en annen person. Fornærmede blir undersøkt på stedet av ambulansen og er tilsynelatende uskadet, skriver politiet på Twitter.

Lørdag

Kristiansand klokken 22.10: En politipatrulje kom over to personer som har veltet på en elsparkesykkel i sentrum og opprettet sak på kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

Kristiansand klokken 22.17: Politiet får melding om en veranda med i alt syv personer skal ha falt ned fra ett bygg. Tre personer blir sendt til legevakt for oppfølging, resten behandles på stedet på grunn av sårskader. Verandaen skal ha falt rundt to meter.

– Det er ukjent hvorfor verandaen ga etter, melder politiet på Twitter.

Nodeland lørdag klokken 19.37:

Brannvesenet rykker ut på røykutvikling i terreng i området Nodeland/ Greipstad. Det er 110-senralen som melder om denne hendelsen.

Klokken 20.19 melder sentralen at viser det seg at noen har tent opp ett bål i terreng og brannvesenet har bedt dem slukke bålet.

Hægebostad lørdag ettermiddag: Politiet melder at brannvesenet og ambulanse har rykket ut til brann i terrenget ved Sundsvatnet. Det er ikke kontroll på brannen.

Klokken 13.02 melder politiet at det har brent rundt 60 mål til nå. Ingen er kommet til skade som følge av skogbrannen, skriver operasjonslederen.

Politiet melder like før klokken 14.00 at brannvesenet opplyser nå ha kontroll på brannen.

– Det fremstår som at det er bål/grilling som har forårsaket brannen. Politiet oppretter sak på hendelsen.

Kristiansand klokken 12.27: Melding om trafikkuhell mellom to biler i rundkjøringen ved Topdalsveien/Lauvåsen hovedvei. Politipatrulje er på stedet og ambulanse er på vei, melder Agder politidistrikt.

Kristiansand, Lauvåsen hovedvei klokken 11.36: Politiet får melding om trafikkulykke mellom syklist og personbil.

– Personen på sykkel er ved bevissthet og ambulanse og politi på vei, melder Agder-politiet på Twitter.

I en oppdatering skriver politiet at syklisten er kjørt til sykehus av ambulanse og foretar avhør på stedet.

Finsland klokken 01.52: Politipatrulje bortviser en mann fra arrangement.

– Vedkommende skal ha oppført seg ufint mot vekter og skal ha nektet å forlate stedet, melder politiet på Twitter.

Kristiansand 05.24: Melding fra alarmselskap om at det er uvedkommende inne i bedrift i Nodeviga. Politiet ble sendt til stedet og fikk kontroll på en mann i 30-årene. Han ble pågrepet og var i besittelse av mindre mengder drikkevarer som var stjålet fra bedriften.

Fredag

Kristiansand klokken 16.00: Politiet får melding om en mann som har kastet en spade på en bil i Holbergs gate.

– Politiet har kontakt med den mistenkte. Bilen kjørte fra stedet, og det er uvisst om bilfører merket at bilen ble truffet. Politiet ønsker kontakt med bilfører dersom de vil følge dette opp, melder Agder-politiet på Twitter.

Søgne fredag ettermiddag: Politiet melder om en løs hest ved FV 439 ved Lunde/Leire. Politiet prøver å få kontakt med eier.

Søgne klokken 04.50: Tre personer er pågrepet etter at en politipatrulje kom over en stjålet båt på henger på en adresse i Søgne.

– Det er en RIB med 60 hesters motor og ble observert tilfeldig av en politipatrulje. Tre personer ble pågrepet på stedet og eieren har fått båten tilbake, sier operasjonsleder Miriam Stausland til N247 fredag morgen.

– Ribben stod låst med både kjetting til en stor båthenger og lås på tilhengerfestet på hengeren innerst i Solta. Begge låsene var klippet av. Det er seilforeningens båt som ble tatt og klokken 05.46 i dag morges ringte politiet og sa at jeg kunne komme å hente den på en gitt adresse her i bygda. Der stod det tre patruljebiler og ventet. Heldigvis ser det ut til at den ikke var skadet på noen måte, sier Arne Hallandvik i foreningen til N247 fredag formiddag.

Torsdag

Søgne klokken 12.55: Politiet melder at de er i Torvefjorden båthavn (bildet) for å gjennomføre åstedsundersøkelse i båt der det har vært innbrudd.

I følge meldingen skal elektronikk være tatt, blant annet en kartplotter og radio med mer og sak vil bli opprettet.

Operasjonsleder Knut Odde sier til N247 at de nettopp har fått inn melding om en båt til som har hatt ubudne gjester ombord.

– Den ene båten står på land, og det er uvisst om den andre er sjøsatt. Vi har kun hatt kontakt med den ene eieren per nå, og det kan være lurt om båteiere sjekker sin egen båt i havna. Det er greit å få registrert eventuelle innbrudd om det skulle være flere som har hatt besøk, sier han.

Sørlandsbanen stengt: VG skriver torsdag ettermiddag at som følge av en ulykke i Drammen er det full stans i togtrafikken på Sørlandsbanen mellom Mjøndalen og Steinberg. Avisen skriver ikke hva ulykken dreier seg om.

Kristiansand klokken 14.05: Politiet har rykket ut til gamle Lundsbroa på bysiden etter flere nødanrop om sint mann som kastet stein.

– Politiet har nå kontroll på mannen et lite stykke unna. En rute skal ha blitt knust og noen søppeldunker veltet og patruljene nøster litt i hva som har skjedd. Det er ikke meldt om at noen personer er skadd, skriver operasjonslederen på Twitter.

I følge oppdateringen fra Agder-politiet er mannen innbragt og anmeldes for forholdet.

Kristiansand klokken 10.40: Politiet melder at de har gjennomført åstedsundersøkelse i forbindelse med innbrudd i en bedrift på Grim Torv.

– Så langt ser det ut som det er kontanter som er stjålet. Politiet har sikret spor og oppretter sak, skriver Agder-politiet på Twitter.

Natt til 18. mai: Politiet har hatt en rekke gjøremål gjennom natt til torsdag. I følge politidistriktet på Twitter er de fleste knyttet til beruselse og ordensforstyrrelser. Flere personer er bortvist fra sentrum av Kristiansand og en kvinne ble satt i arrest for ikke å etterkommer pålegg fra patruljene.

En mann er også satt i arrest på grunn av beruselse og flere ungdom ble overlevert til foresatte av samme grunn.

I Søgne, Songdalen og på Flekkerøy er det ikke meldt om hendelser natt til torsdag.

Kristiansand klokken 01.34: – Politiet anmelder en person for kjøring i påvirket tilstand. Under kjøringen er det påført skade på to parkerte biler, skriver Agder-politiet i loggen over hendelsene i distriktet.

Onsdag

Øvrebø klokken 21.02. Fra Skarpengland, Øvrebø kirke med området rundt meldes fra beboere om voldsom råning med biler. Mye røyk og støy som ødelegger dagen for innbyggerne i området.

– Politiet har vært på stedet og det har vært rolig i lang stund. Det er nå utført skadeverk på patruljebilen ved å punktere et dekk. Dette svekker samfunnets evne til å hjelpe i hendelser der innbyggerne trenger politiets bistand, skriver politiet på Twitter.

Vennesla klokken 07.15: Brannvesenet måtte onsdag morgen rykke ut til en automatisk brannalarm i Askedalsveien. Situasjonen ble raskt avklart da det viste seg at vaffelsteking var årsaken til alarmen.

Flekkerøy klokken 00.53: Politiet har fått flere klager på fyrverkeri og mopedkjøring. Politiet har vært på stedet med flere patruljer og i kontakt med flere ungdommer.

– Da politiet kom viste det seg at de ble mer trigget og kjørte verre enn tidligere. Da skulle de vise seg fram litt. Vi fant ut at det ble litt vilt, så vi tenkte det var bedre å få de ut på en greiere vei enn de var på, sier operasjonsleder John Repstad til fvn.no.

Det skal også ha vært skutt fyrverkeri mot en buss i følge Repstad.

Ut over dette er det ikke registrert hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy natt til 17. mai. I resten har det vært en relativt rolig natt uten alvorlige hendelser. I følge loggen er til sammen fem personer innbragt til arrest på grunn av beruselse og trusler mot andre personer.

Tirsdag

Agder-politiet melder om flere viltpåkjørsler i Agder natt til tirsdag. Viltnemnd varslet i alle tilfellene, skriver politiet på Twitter.

Kl. 2333, hjort påkjørt i Finsland, Songdalen.

Kl. 2338, rådyr påkjørt i Nordtjønnåsen, Kr. Sand.

Kl. 0132, rådyr påkjørt på Marnarveien i Lyngdal.

  • Kl. 2305, rådyr påkjørt ved Longum Arendal.
  • Kl. 0540, rådyr påkjørt på Nordre Vei i Farsund.

Søgne klokken 21.15: Politiet rykker ut til melding om to personer som skal ha forsøkt å tilegne seg penger fra kiosk på Tangvall.

– Politiet har kontroll på en mannlig mistenkt, En kvinne skal ha løpt fra stedet og politiet søker i området, melder Agder-politiet på Twitter.

Agderpolitiets operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen sier til N247 at det har ikke vært utført vold i forbindelse med hendelsen.

Da N247s reporter var på stedet var alt stille og rolig på stedet.

– Etter det jeg kjenner til har det ikke vært våpen involvert i forsøket på å tilegne seg penger fra kiosken. Vi søker med flere patruljer i området etter kvinnen, sier Aateigen Andersen til N247.

Klokken 22.47 melder politiet at kvinnelig mistenkt er pågrepet og vil bli kjørt til arrest. Mistanken mot mannlig tilstedeværende er falt bort og vedkommende er dimittert.

Grim klokken 13.09: En bilfører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet er tatt i beslag og sak opprettes.

Søgne klokken 10.03: En politipatrulje har foretatt åstedsundersøkelse etter melding om innbrudd fra omsorgssenteret. Det er usikkert om noe er stjålet, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 04.35: En politipatrulje stanser bil der fører fremstår som ruset. Fører har heller ikke gyldig førerkort og blir fremstilt for utvidet prøve. Sak opprettes, melder Agder-politiet på Twitter.

Søndag

Søgne søndag klokken 12.42:

Melding om at uvedkommende har tatt seg inn i en leilighet i Søgne og stjålet ting fra fornærmede, samt framsatt trusler. Politiet er bevæpnet, har kontroll på fornærmede og søker etter gjerningspersonene, skriver politiets operasjonssentral i en melding på Twitter søndag klokken 13.08.

- Vi har per nå ikke ytterlige opplysninger i saken, sier politiets operasjonsleder Miriam Stausland til N247.

Flere politipatruljer søkte etter angivelige gjerningspersoner, også på Tangvall søndag ettermiddag.
Flere politipatruljer søkte etter angivelige gjerningspersoner, også på Tangvall søndag ettermiddag.

Politiets innsatsleder på stedet, Stian Pauschert sier til N247 at politiet så langt ikke har kontroll på tre angivelige gjerningspersoner, men konsentrerer innsatsen om å lete etter disse og å oppta forklaring fra fornærmede.

Innsatsleder Stian Pauschert.
Innsatsleder Stian Pauschert.

Like før klokken 14.00 søndag leter flere politipatruljer etter de antatte gjerningspersonene rundt i sentrale deler av Søgne.

Fornærmede skal ikke være skadet, men er kjørt legevakt og blir ivaretatt av helsepersonell. Politipatruljene på stedet fortsetter letingen og søker også med hund i det aktuelle området.

I følge innsatslederen ønsker politiet tips i saken.

Politiets operasjonsleder Eyvind Formo sier til N247 klokken 17.40 at sak er opprettet og vil bli etterforsket videre. Han legger til at det per nå ikke er noe nytt i saken.

Kristiansand klokken 16.25: Politiet undersøker et forhold der gjester på et hotell i sentrum er frastjålet blant annet PCer. Politiet oppretter sak på forholdet, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand Klokken 16.30: – Politiet er på Prestheia omsorgssenter etter melding om et branntilløp. En person sjekkes av helse etter at det skal ha tatt fyr i noe klær. Det er kontroll på branntilløpet, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 10.57: Agder-politiet melder at UP har avviklet promillekontroll på Grim hvor 180 førere ble kontrollert. I følge operasjonslederens oppdatering var det ingen overtredelser med unntak av en anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort.

Også i Lindesnes har politiet gjennomført promillekontroll og 62 førere ble kontrollert. Heller ikke der kjørte noen i ruspåvirket tilstand.

Sørlandssenteret klokken 04.20: Politiet avslutter russetreff. Bakgrunnen for dette var flere slagsmål, skadeverk på busser og ordensforstyrrelser. Russen ryddet opp etter seg før de forlot stedet, skriver Agder-politiet på Twitter.

Kvadraturen klokken 02.10: Patrulje innbringer person til arrest etter melding om at han hadde kranglet med dørvert.

– Ble først bortvist fra stedet av politiet, men nektet å etterkomme dette. Satte seg deretter opp mot politiet. Ingen ble skadet i hendelsen, melder politiet.

Kvarstein klokken 00.50: Politiet får melding om en bil som har kjørt ut av veien og fører forsøker å stikke fra stedet.

– Politipatrulje kjører til stedet og får kontroll på fører, Det er mistanke om påvirkning og vedkommende fremstilles for utvidet prøve, opplyser Agder-politiet.

Ut over disse hendelsene er et par personer bortvist fra sentrum grunnet ufin oppførsel mot andre.

Det er ikke registrert hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy natt til søndag.

Lørdag

Kristiansand klokken 20.37: Politiet får melding om trafikkulykke på Østre Ålefjærvei ved Småslettene. En bil involvert som har kjørt i en fjellvegg. Nødetatene er på stedet og trafikken står stille.

Politiet fikk melding om voldshendelse i forkant av trafikkulykken. Bilen som er involvert i trafikkulykken kjørte fra voldshendelsen. Politiet undersøker sammenhengen.

– Personer involvert i voldshendelse fremstår uskadd. Fører av bil som blir kjørt til sykehus er våken og bevisst. Mistanke om kjøring i påvirket tilstand og beslag av førerkort. Bilberger er rekvirert, melder politiet på Twitter.

Lørdag formiddag: Utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll på Dvergsnesveien i Kristiansand. 166 førere ble kontrollert og ingen kjørte i påvirket tilstand.

Det har også vært gjennomført promillekontroll på Lauvåsen hvor 73 førere ble kontrollert. Heller ikke der ble det noen reaksjoner.

Kristiansand klokken 08.00: Politiet får melding om innbrudd i butikk på Hånes og politiet er på stedet og gjør undersøkelser.

– Det er knust et vindu i butikken, ser ikke ut til at noe er stjålet, melder Agder-politiet.

Lørdag morgen: Ut over flere meldinger om festbråk fra russ i området har det ikke vært meldinger om alvorlige hendelser i nærdistriktet natt til lørdag.

«Politiet har mottatt en god del meldinger om bråk/høy musikk fra russen. Det har i hovedsak vært i Kristiansandsregionen, Hamresanden, Sørlandsparken, KKG, Gaupemyr og Lund. Vi har ikke sendt patruljer på alle meldingene», skriver Agder-politiet på Twitter.

Søm klokken 01.00: Politiet får melding om slagsmål mellom personer på en kommunal bolig.

– Rolig på stedet ved patruljens ankomst. En person pågrepet for kroppskrenkelse. Skal ha slått en annen person i ansiktet. Ingen alvorlige skader, melder politiets operasjonsleder på Twitter.

Fredag

Søgne klokken 18.39: Politiet får melding om mulig beruset person som går langs gamle E18 ved Tangvall. Politiet er på vei til stedet. Til obs for trafikanter på strekningen, melder politiet på Twitter.

Klokken 18.59 melder operasjonslederen at patruljen er i kontakt med mannen.

Klokken 19.36 melder politiet at mannen er kjørt hjem.

Kristiansand klokken 18.38: Politiet har stanset bilfører på E39 ved Rige, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand.

– Fører blir fremstilt for legeundersøkelse og oppretter sak på forholdet, melder politiets operasjonsleder.

Kristiansand klokken 15.01: Melding om trafikkulykke på Torridalsveien, enslig kjøretøy av veien, uvisst om det er personskade.

– Politi og ambulanse er på vei til stedet, melder Agder-politiet på Twitter.

En kort halvtime senere melder operasjonslederen at det er kun en person i bilen som har kjørt ut.

«Han fremstår lettere skadd og blir undersøkt av ambulansen. Trafikken går forbi stedet i ett felt.»

Kristiansand klokken 14.50: Politiets operasjonsleder skriver at de anmelder en bilfører for kjøring i påvirket tilstand og at nødvendige prøver vil bli sikret.

Kristiansand klokken 08.00: Politiet melder at det i løpet av natten har det vært innbrudd i en leilighet på Tangen og politiet er på stedet og foretar åstedsundersøkelse.

Vågsbygd klokken 01.30: Nødetatene rykker ut til adresse i Vågsbygd Ringvei etter melding om brann i en enebolig. Alle personer skal være ute og så langt ikke meldt om personskade.

Klokken 01.49 melder politiet at det er kontroll på brannen.

– Politiet jobber videre med å sikre spor og kartlegge hva som har skjedd. Ut fra innhentede opplysninger på stedet er en person nå pågrepet siktet for å ha forårsaket brannen. Huset ansees som ubeboelig i natt grunnet røyk- og pulverskader og sak vil bli opprettet, skriver Agder-politiet på Twitter.

Torsdag

Søgne klokken 14.00: – Melding om oljesøl på en strand i Trysfjorden ved Skarpeid. Brannvesenet håndterer dette per nå, opplyser politiet i Agder.

I følge KBRs utrykningsleder Stian Moy Holmesland er det snakk om små mengder.

– Da jeg kom ut til stedet som er like ved Skarpeidbrua, så jeg noe søl i vannet. Nå har det blåst litt opp og er ikke synlig lengre, sier han.

Kristiansand klokken 13.58: UP har hatt trafikkontroll på E18 ved Sørlandsparken hvor 20 bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet var 119 km/t i 90-sone.

Vågsbygd klokken 13.43: Politiet får melding om at en butikktyv har vært ufin mot vekter på en dagligvarebutikk på Vågsbygd senter.

– Meldt at det har vært et basketak på stedet. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd, skriver Agder-politiet.

Kristiansand klokken 09.55: Politiet er på en byggeplass i Vågsbygd Ringvei etter melding om innbrudd på en byggeplass i løpet av natta.

– Det er stjålet noe verktøy med mer. Politiet undersøker åstedet og oppretter sak, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 02.30: Politiet melder at de tidligere i natt bortviste en person fra sentrum etter å ha oppført seg kranglete på utested.

– Samme person valgte å returnere til utestedet noe senere. Innbrakt til arrest og vil bli anmeldt for å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet, skriver operasjonslederen på Twitter.

Onsdag

Hægebostad klokken 20.54: En mopedfører omkom etter en utforkjøring på FV4188 onsdag kveld. Føreren havnet i en elv i utforkjøringen.

– Hendelsesforløpet og omstendighetene rundt ulykken er uklare. Politiet jobber med å avklare identitet på avdøde, melder Agder-politiet.

Kristiansand klokken 15.18: UP har hatt trafikkontroll på FV457 Vågsbygdveien ved Møvik.

– Åtte bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet 64 km/t i 50-sone. To har fått gebyr for manglende bruk av bilbelte, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 12.04: Politiet får melding om branntilløp som er slukket i Karusshallen. Skal være tent på en reklameplakat eller lignende. Politiet undersøker åstedet og oppretter sak, opplyser Agder-politiet.

Iveland klokken 11.34: Politiet melder at de har pågrepet en person i en straffesak i dag.

– I den forbindelse med oppdraget så bistår Nasjonale Bistandsressurser for å undersøke en gjenstand som er funnet. Politiet er på stedet. Politihelikopteret vil derfor lande i Iveland, skriver politiet på Twitter.

Klokken 14.56 opplyser politiet at to personer er pågrepet i forbindelse med funnet på Iveland og skriver at gjenstanden er sjekket ut som ufarlig.

Fædrelandsvennen skriver at de to ble pågrepet med hjelp av hund og ble kjørt til legevakt for sjekk.

Tirsdag

Kristiansand klokken 11.27: Nødetatene er på vei til Banehaven etter melding om en bil som har kjørt inn i et bygg.

– En person som satt på innsiden av bygget på et kontor eller lignende skal være truffet.

Klokken 11.34 opplyser politiet at det ikke skal være alvorlig personskade per nå.

I følge politiet skal ulykken ha skjedd i forbindelse med rygging og det er materiell skader på bygning og personbil.

Noe senere meldes det at en mann er kjørt til legevakt for videre oppfølging og politiet oppretter sak på forholdet.

Songdalen tirsdag morgen: UP har hatt trafikkontroll på FV461 Songdalsvegen ved Hortemo. Fem bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet var 69 km/t i 50-sone, opplyser politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 09.03: Politiet får melding om en ulykke i Henrik Wergelandsgate.

– En buss skal ha vært borti et skilt som igjen har truffet en person. Nødetater er på stedet, melder Agder-politiet på Twitter.

Klokken 09.16 melder politiet at en kvinne kjøres med ambulanse til sykehus for videre behandling. Bussen har kjørt videre og politiet er i dialog med busselskapet.

Mandag

Søgne klokken 01.07: Politiet rykker ut til melding om slagsmål mellom to personer ved Lunde.

– Slagsmålet var avsluttet ved politiets ankomst. Ingen personskade. Den ene parten skal være fraranet en mobiltelefon. Mistenkte besluttet pågrepet og kjørt arrest. Ved inntransport utagerte vedkommende ved slag, spark og spytting. Anmeldes for ran og vold mot politiet, melder Agder-politiet på Twitter.

– Begge partene er i 20-årene. Vi måtte søke litt i området og kom over en person som fortalte at han var fraranet mobiltelefonen. Patruljen fant deretter den andre personen og har siktet han for voldsutøvelse og ran, sier operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen til N247 mandag morgen.

Andersen sier videre at ut over denne hendelsen har det vært en rolig natt i politidistriktet.

Søndag

Kristiansand klokken 19.51: Politiet får melding om flere unge personer som slåss i Markens gate. Politiet er på vei til stedet.

Få minutter senere melder Agder-politiet at personene har dratt fra stedet og patrulje søker i området og snakker med vitner.

Klokken 20.34 melder politiet at de ikke har kommet i kontakt med noen av de involverte personene. Det er uvisst om noen er skadet. Vitner til hendelsen kan kontakte politi på stedet eller ringe tlf. 02800.

Kristiansand klokken 14.00: Nødetatene er på vei etter melding om bilbrann på E18 i østgående løp like etter avkjørsel til Ikea. Bilen skal være overtent og nødetatene er på vei, melder Agder-politiet på Twitter.

Få minutter meldes det at «E18 er stengt i østgående løp. Det er mulig å svinge av ved Ikea og kjøre RV420 retning øst.»

Klokken 14.17 melder politiet at brannen er slokket og det ene kjørefeltet åpnes og trafikken dirigeres forbi frem til bilen er fjernet.

Mandal klokken 13.45: – UP har hatt kontroll på E39 v/Mones i 60-sone. 23 bilførere fikk forenklede forelegg, mens en bilfører ble anmeldt og fikk førerkortet tatt i beslag. Høyeste hastighet 88 km/t, melder politiet søndag ettermiddag.

Songdalen klokken 12.12: Politiet melder om et trafikkuhell på E39 i vestgående løp noe øst for Vollberg. Personbil og lastebil er involvert.

– Fremstår ikke som det er personskade, men en personbil står i kjørebanen. Nødetater på vei, opplyser Agder-politiet.

Vegtrafikksentralen opplyser at de stenger E39 i vestgående felt da det ligger bildeler i tunnelen.

Klokken 12.29 melder politiet at bilberger er bestilt og E39 vil være stengt i vestgående retning til bilen er kjørt bort. Trafikken retning vest er skiltet til å gå på gamle E39.

«Involverte personer er sjekket av ambulansepersonell og ingen personskade er avdekket», skriver politiets operasjonsleder.

Klokken 13.15 melder Agder-politiet at personbilen er fjernet. Vogntoget må skifte ett dekk og står i havarilomme.

– Høyre kjørefelt vil forbli stengt til dette er gjort, og det er skiltet ned til 60 km/t, melder operasjonslederen i en oppdatering.

Søgne klokken 10.40: Agder-politiet melder at Utrykningspolitiet har hatt promillekontroll i Hølleveien. 77 bilførere kontrollert og ingen reaksjoner.

– Bra resultat, melder operasjonslederen.

Kristiansand klokken 10.05: – UP har hatt promillekontroll i Topdalsveien. 103 bilførere kontrollert. Ingen tatt for ruskjøring, men en bilfører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort, melder Agder-politiet på Twitter..

Kristiansand klokken 09.55: UP har hatt promillekontroll i Marviksveien hvor 35 bilførere ble kontrollert. En bifører anmeldes for ruskjøring samt kjøring uten gyldig førerkort.

Ut over brannen er det ikke meldt om hendelser av alvorlig art i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy. I sentrum av Kristiansand har politiet loggført noe festbråk og bortvisninger grunnet ufin oppførsel, og en person er innbragt i arrest etter ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Eldre nyhetsoppdateringer finner du her.

Powered by Labrador CMS