Skagen Pub i Markensgate i Kristiansand.

Skagen Pub til Høllebrygga i sommer

Publisert
Unni Pettersen fungerer nå som koordinator i restaurantlokalene på Høllebrygga.

På sosiale medier skriver utestedet følgende:

«Hei Søgne. I sommer blir det fest i Høllen. Vanvittig god mat, snille priser, Norges beste utsikt og den beste stemningen finner du kun på Høllen Brygge! Vi gleder oss til lørdag 1. Juni», står det.

Unni Pettersen, som nå fungerer som koordinator for huseier etter at hun la ned egen drift på Vertshuset Høllen Brygge, sier til N247 at dette er en gledelig nyhet for bygda.

I følge Pettersen skal Skagen Pub drive i juni og juli med full restaurantdrift.

- Restaurantsjef Carl-Erik (Kalle) Pettersen Rasch-Haugen på Skagen Pub er godt kjent på brygga i Søgne. Han har vært restaurantsjef under Morten Danielsen i de årene han drev restauranten her nede, og jeg har også benyttet meg av hans sprudlende måte å være tilstede på under arrangementer, sier hun og legger til at han er en usedvanlig dyktig og hardtarbeidende kar i faget.

Innehaver Hallgeir Hansen sier til N247 at etter befaring på Høllebrygga at han gleder seg stort til å drive stedet i sommer. 

– Dette stedet er en sommeridyll som er unik. Det blir nok en god del mennesker som blir sesongansatt i lokalene, og vi har ikke fullstendig «satt» juni og juli. Det skal kjennes at du er på Skagen Pub i Høllen i sommer, og Carl-Erik kommer til å bli å bli synlig gjennom sommeren, sier han.

Hansen sier videre at det kommer til å bli laget en egen sommermeny i forbindelse med driften i sommer.

N247 kommer tilbake til saken når det nærmer seg oppstart.

Les også:

Powered by Labrador CMS