Hele seks priser i tillegg til gullbillett kunne elevbedriften Skau og Sjau ta med seg fra fylkesmesterskapet i Ungt Entreprenørskap. Tobias er øverst til venstre i bildet.

– Overrasket over hvor mange priser vi vant

Publisert Sist oppdatert

Tobias Holberg fra Søgne er en av syv elever i elevbedriften Skau og Sjau UB som nylig mottok hele seks priser i fylkesmesterskapet og i tillegg fikk gullbillett til NM i Ungt Entreprenørskap som skal foregå på Lillestrøm senere i april.

– Vi ble veldig overrasket over hvor mange priser vi vant i fylkesmesterskapet, sier Holberg til N247 og ramser opp følgende:

  • 1. plass: Beste HR bedrift
  • 1. plass: Jord fjord bord (For naturbruk og restaurant- og matfag, omhandler hvordan en bruker naturen på best mulig måte og utnytter dens kvaliteter uten å skade naturen mer en nødvendig)
  • 1. plass: Beste utstilling
  • 2. plass: Beste læringsprosess
  • 2. plass: Beste yrkesfaglige bedrift
  • 3. plass: Beste ungdomsbedrift Agder
  • Gullbillett til NM
De syv deltakerne i Skau og Sjau UB med utstillingen de hadde laget til fylkesmesterskapet.

Holberg forteller at bedriften Skau og Sjau hører til den videregående skolen KVS Bygland og legger til at alle har utdanning innen skogbruk og tilbyr nesten alle tjenester innenfor dette.

– Vi tilbyr de fleste tjenester innen feltet skogbruk, utdyper han og ramser opp rydding, trefelling inkludert avansert trefelling, bortkjøring av stubber og kvist, kløyving av ved som eksempler.

Tobias Holberg fra Søgne er en av de syv elevene som utgjør bedriften Skau og Sjau UB.

– God veiledning

- Skau og Sjau er den første ungdomsbedriften fra KVS Bygland som deltar i en NM-finale. Det er ikke minst takket være at vi har fått veldig god veiledning fra læreren vår som har hjulpet oss mye, sier Holberg som representant for Skau og Sjau.

Powered by Labrador CMS