Mellomfornøyde Håkon W. Fjeld (til venstre) og Elias Kjøstvedt var Søgnes beste i kampen mot Lyngdal.

Skuffende resultat i serieåpningen

Publisert

Lyngdal – Søgne 0 – 0, 4. divisjon fotball herrer, Lyngdal stadion fredag kveld.

Søgne-trenerne Sondre Enersen (nærmest) og Lennart Aamodt var veldig engasjert på slutten av kampen.

Det endte målløst da Søgne-herrene sesongåpnet med bortekamp mot Lyngdal fredag kveld. I et kaldt og vått spillevær på Lyngdal stadion var det bortelaget som var spillemessig best, men laget klarte ikke å omsette flere store sjanser, spesielt mot slutten av kampen i tellende mål.

Mest på høyresiden

Kampen startet med et Søgne-lag som trillet ball mot et lavtliggende hjemmelag som satset på kontringer. Mesteparten av Søgnes offensiv spill i første omgang foregikk på høyresiden hvor Kevin Johansen var mye involvert i spillet. Flere gode innlegg fra Johansen ble hele tiden klarert av et godt organisert hjemmeforsvar. Med unntak av et par halvsjanser i begge ender av banen var det lite som ble skapt foran begge målene, slik at det stod 0 – 0 da spillerne tok seg en fortjent (varme)pause.

Mange sjanser på slutten av kampen

Andre omgang startet som den første med et ballbesittende Søgne-lag med for lite fart og fremdrift som gjorde forsvarsjobben enkel for hjemmelagets spillere. Etter hvert som tiden gikk ble bortelaget stadig presset lenger og lenger bak på banen og det var helt klart at Lyngdal satset på at feil fra bortelaget skulle gi laget en mulighet til å sette inn et kontringsmål og dra i havn alle tre poengene.

Typisk kampbilde på slutten av kampen. Søgne pumper baller inn mot Lyngdals mål.

Mot slutten av kampen satte Søgne inn Morten Dalene inn på topp i håp om en avgjørende scoring. Mange høye innlegg skapte kaos i Lyngdalsforsvaret og flere ganger i sluttminuttene så man ballen i mål. Dessverre for hardkjempende Søgne-spillere så vil det seg ikke og skuffede gjester måtte innse at kampen ebbet ut med poengdeling 0 – 0. Et resultat hjemmelaget kan være mest fornøyd med.

Best på Søgne var denne forsvarspillerne Elias Kjøstvedt og Håkon W. Fjeld, samt Kevin Johansen som etter en god førsteomgang ble mere anonym ut over i andre omgang.

Neste kamp før Søgne-herrene er hjemme mot Jerv 2. Denne kampen spilles på Toyota banen torsdag 11. april klokka 20.30.