Innsamlingsmidlene gikk blant annet til sikring av fotballmål i Nairobi.

Dette gikk innsamlingsmidlene til

Publisert

Av Aina Lippens Mydland, MYSAS venner

Som N247s lesere husker var MYSAs venner Søgne i Påsken i Nairobi og besøkte organisasjonen som tar vare på svært vanskeligstilte barn. Fotball er en vesentlig del av arbeidet, og et lag kommer til Søgne hvert andre år (utenom pandemien) for å tilbringe tid i Søgne før turen går videre til Norway Cup.

Under besøket startet venneforeningen en spontan endags innsamlingsaksjon og fikk inn over 22.000 kroner på få timer fra Søgne. Noe MYSAs venner setter stor pris på.

Mydland skriver:

«Under turneringen som MYSAs venner Søgne arrangerte, skjedde det en uheldig hendelse hvor et fotballmål falt ned og traff en keeper i hodet. Dette gjorde oss oppmerksomme på behovet for sikrere fotballmål, og vi bestemte oss for å gjøre noe med det for å sikre mange masse glede i Nairobi i Mathare slummen.

I MYSA blir fotballmålene ofte flyttet rundt og transportert til ulike fotballbaner, så det var nødvendig at de kunne tas fra hverandre. Vi fikset målene, kjøpe inn nye deler og sveiset dem for å sikre at de var stabile og trygge. Målene ble også malt.

I tillegg til dette, er det alltid behov for fotballer i MYSA. Takket være de innsamlede midlene, klarte vi også å kjøpe inn 80 nye fotballer som ble fordelt ut til de forskjellige sonene i MYSA.

80 nye fotballer ble også resultatet av innsamlingsaksjonen.

Denne innsatsen bidrar til at barna og ungdommene i Nairobi kan spille fotball under tryggere forhold og ha tilgang til godt utstyr. Vi håper at vårt bidrag vil føre til mange timer med trygg og god fotballaktivitet i MYSA.»

Les også:

Powered by Labrador CMS