Jan Oddvar Skisland har klippet mange snorer i sin tid som ordfører. Da han åpnet Søgne og Greipstad Sparebank hallen på Hortemo lørdag, åpnet han den like godt med et herlig skudd mot keeper-figuren mellom stengene. Fire-fem små spillere fra GIL fikk også være med.

Åpnet hallen med et blinkskudd på Hortemo

Publisert Sist oppdatert
Ledere i GIL, hallstyret og GIL fotball samlet i den nye hallen lørdag sammen med ordfører Jan Oddvar Skisland. Fra venstre Ragnhild Brunvatne, Jardarr Lie, Nils Magne Håkegård, Renate Stensland og Kristin Nygård.

- Dette ble jo en veldig kjekk og flott måte å si takk for seg på. Jeg har åpnet fire-fem haller tidligere, og det var like gøy å åpne Søgne og Greipstad Sparebank hallen på Hortemo lørdag, sa Jan Oddvar Skisland til N247 etter åpningen.

Ordføreren avsluttet også med en flott tale, og gratulerte alle involverte i den helblå klubben for den fantastiske jobben de har gjort for å få dette til.

Banksjef Vidar Skaaland holdt også en «varm» tale, sammen med idrettssjef i Kristiansand kommune, Christian Jørgensen og daglig leder i Agder fotballkrets Yngvar Ommundsen.

Mange hadde møtt opp til åpningen og for Greipstad IL ble lørdagen en festdag lik den dagen da den nye kunstgressbanen ble åpnet for en tid tilbake.

Den første ideen om en hall på Hortemo ble luftet i 2014. Hallen har en prislapp på 50,6 millioner kroner.

Mange fremmøtte under den offisielle åpningen av den nye idrettshallen på Hortemo lørdag ettermiddag.
Lise Korsmo i Søgne og Greipstad Sparebank, Heldiggrisen og ordfører Jan Oddvar Skisland på vei inn i den nye Søgne og Greipstad Sparebank hallen på Hortemo.

Les også:

Powered by Labrador CMS