Søndag markeres at det er fem år siden Gunnar Sagen kunne ønske gjester velkommen til nye lokaler på Tangvall. Samtidig er det også 25 år siden driften av Gunders Kafe startet opp på Linnegrøvan.

Dobbel feiring søndag

Publisert Sist oppdatert

– Jeg kan holde på her nesten til jeg blir 90, sa Gunnar Sagen til N247 da han i oktober 2018 fortalte at han påfølgende år skulle flytte driften av Gunders Kafe fra Linnegrøvan til Tangvall.

To år senere feiret han 75-årdagen sin i kafeen på Tangvall, og selv om Gunnar flere ganger har «sluttet» har han alltid kommet tilbake etter kort tid.

Dobbel feiring

Søndag 18. februar vil Gunnar igjen feire, og denne gangen er det en dobbel markering på gang.

– Det er fem år siden vi flyttet hit til Tangvall, og i år er det også 25 år siden starten av Gunders Kafe, sier Gunnar Sagen om virksomheten som opprinnelig ble startet som en kantine for arbeidsfolkene på Linnegrøvan.

Kantinedriften på Linnegrøvan kom i kjølvannet av Sagens etablering av bedriften Vårt Kjøkken i 1986. Kantina kom til senere og ble etter hvert også åpnet for publikum som en lokal kafé. I 2018 solgte Sagen lokalene på Linnegrøvan, men etter siste åpningsdag i desember samme år gikk det bare en god måned før han var i gang igjen i dagen lokaler på Tangvall.

– På Tangvall kan jeg holde på til jeg blir nesten 90, sa Gunnar Sagen like før han flyttet ut av lokalene på Linnegrøvan i desember 2018.

– Håper mange kommer innom på søndag. Da skal vi kose oss masse, sier Gunnar som har bestilt bløtkake til markeringen.

Powered by Labrador CMS