Det var Radiojam som fikk æren av å være headliner på årets Vedderheiakonsert, 10 år etter at konserten for første gang ble arrangert.

10 år siden første konsert: – Dette kan bli den siste

Publisert
Alltid like populære Søgne danseklubb på Vedderheiakonserten 2023.

2013 var året da det for første gang ble trommet sammen til Vedderheiakonserten. Blant entusiastene som den gang stor for arrangementet der «Kjell Elvis» var det største trekkplasteret, var Inger Frantzen.

Med unntak av et par pandemiår har konserten vært gjentatt hver høst, og når vi skriver 2023 er det fremdeles Inger Frantzen som tar imot og forteller om et knallbra oppmøte hvor alt går på skinner.

– Vi har som tidligere mange aktiviteter for barn og unge, det er konkurranser og opptredener, og kveldens høydepunkt i år er velkjente «Radiojam», sier Frantzen til N247.

Blant arrangørene fra 2013 til 2023, Inger Frantzen.

Hun forteller at i tillegg til underholdningen på stedet er det mange familier som tar middagen ute i det fri denne dagen, noe som det er god anledning til med servering både fra Slakteren i Søgne og fra Pizzabakeren.

– Vi er kjempefornøyde, og det er bare knallgøy å se så mange flotte mennesker her også i år, tilføyer Frantzen.

– Kan bli siste gang

Denne formen for skigåing blir neppe noen OL-gren, men underholdende for deltakere og publikum er det uansett.

Til tross for et suksessfullt arrangement som med støtte med mange og gode sponsorer fra lokalt næringsliv har vært en gjentakende suksess, antyder Frantzen at «Radiojam» kan bli siste artister som opptrer på Vedderheiakonserten.

– Etter 10 år trenges nye frivillige til å drive arrangementet videre. I dag må vi trekke veksler på folk som tidligere har vært inne i arrangementsgruppa. Får vi ikke flere nye frivillige til å være med å dra lasset videre, kan dette være den siste konserten vi arrangerer, sier Frantzen og sender invitasjonen til å melde seg som frivillig til samtlige beboere i det populære boligområdet på toppen av Søgne.

Les også:

Powered by Labrador CMS