Det er trioen Bjarne Hove, Brynhild Johnsen og Frank Nystad som skal åpne sin tredje Restaurant Skrubbsulten på Lund mot slutten av året. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

Åpner sin tredje restaurant i Kristiansand

  Jon Aamodt
  15. juli 2021
  16:57
Fire år etter at trioen Bjarne Hove, Brynhild Johnsen og Frank Nystad, alle med bakgrunn fra Søgne, startet sin andre restaurant på Tangvall, er det duket for restaurant nummer tre i Skrubbsulten-konseptet. 

- Vi har signert avtale med utbygger og skal etter planen overta lokalet i september. Håpet er å kunne åpne rundt 1. desember, men den datoen er langt fra sikker akkurat nå, sier Brynhild Johnsen til N247 kort tid etter at kontrakten med KNAS om å drive restaurant i prosjektet Marvika torv er landet. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Tror på bydelene
- Vi så en mulighet da vi ble kontaktet. Dette passer vårt konsept med restaurant, take-away, utkjøring og levering til bedrifter. Lund er et stort område, det gjennomgår en stor transformasjon, og det bor mange mennesker her. Det skaper et godt kundegrunnlag med mye folk hele året i tillegg til at vi har campingplass og fotballarena i umiddelbar nærhet, utdyper Johnsen. 

Driverne er bevisste på å satse i bydelene, noe tidligere etableringer på Tinnheia, i Søgne og nå på Lund vitner om. 

- Det er gøy å kunne satse i bydelene, vi tror folk ønsker tilbud både i nærmiljøet og i sentrum, ikke et enten eller. Med nyetableringen på Lund kommer vi også i godt selskap med flere andre butikker og tjenesteytere som til sammen vil gi et godt tilbud til nærområdet, sier restauranteieren. 

- Riktig timing
Etter mer enn et år med reduserte tilbud i utelivs- og serveringsbransjen tror Johnsen tidspunktet for en nyetablering vil være ideell når folk igjen kan møtes og restriksjoner etter hvert forsvinner. 

- Vi lærte mye da vi etablerte oss på Tangvall. Det tar vi med oss denne gangen og håper ting vil gå noe lettere. Det tar likevel tid å få alt på plass, og åpningsdato er derfor veldig foreløpig. Om vi dukker opp i flere bydeler, det vil tiden vise, avrunder Brynhild Johnsen. 

- Vi tror folk vi ha tilbud både i nærmiljøet i bydelene og i sentrum, sier Brynhild Johnsen til N247. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no