Nytt serveringstilbud i Søgne

Publisert

- Dette smakte veldig bra, sa Campinos aller første kunder, Christian Olsen og Eivind Sortland etter å ha fått servert hver sin Kebab søndag ettermiddag.


Søgnes nyeste serveringssted åpnet dørene søndag klokken 13.00 og allerede den første timen strømmet det på med sultne spisegjester.
Gledet oss
- Vi har gledet oss veldig til å komme i gang etter oppussing og innredning av lokalene her i Søgne. Dette tror jeg skal bli kjempegøy med alt nytt utstyr og rene og pene lokaler,  sier Diala Amanuil til N247. 
Sammen med mannen Hana Toma og eier Ghassan Homme Sawa serverer hun de første kundene i det nyoppussede lokalet som tidligere har huset bl.a. Ludvig Pizza. 
- Mange har spurt oss når vi skal åpne, så nå blir det gøy å endelig komme igang, sier Amanuil.
Søreuropeisk kjøkken
Campino tilbyr en blanding av italiensk og tyrkisk kjøkken. På menyen finner vi kebab i flere varianter og diverse italienske pizza. Friske salater og tradisjonelle burgere finnes også på menyen.
Den lille timen vi var innom etter åpningen søndag var det hektisk aktivitet i det åpne kjøkkenet hele tiden. Her kan gjestene selv følge med mens pizza og kebab lages helt fra bunnen av til den serveres ved bordet eller som «takeaway».
Sist oppdatert 18.01.2015 klokken 15.18 av Nicolai Prebensen
Christian Olsen og Eivind Sortland var storfornøyd med hver sin kebab. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS