Ny velfortjent seier

Publisert

Mandag kveld klokken 19.30 spilte Søgne FK en meget viktig kamp i herrenes 4. divisjon. Søgne FK tok turen til Vennesla hvor de møtteVindbjart 2.

Søgne-herrene ligger på 2. plass på tabellen med 48 poeng mens Vindbjart 2 holder stand på en sjetteplass med 36 poeng. Serieleder Lyngdal vant også siste kamp og troner på toppen med 53 poeng. Skal Søgne FK ha noen forhåpninger om å vinne årets serie måtte «våre gutter» slå laget fra Vennesla på bortebane. Vi oppdaterte denne saken fra kampstart.
20:13  Ett nummer for store
Fire minutter igjen til pause. Søgne overtar kampen mer og mer. Viser stor innsats. Kunne godt ha hatt ett mål til før pause.
19:44  Ny sjanse
Alexander Ruden med ny sjanse etter langpasning. Klarer nesten å lure ballen forbi keeper. Høyt tempo fra begge lagene i starten av kampen. Vindbjart har hatt én corner så langt i kampen.
21:19  Kampslutt
Fjerdedivisjonsoppgjøret blåses av. Kampen ender 3-0 til Søgne. Velfortjent. N247 takker for følget.
21:14  Ny Søgne-seier
Tre minutter igjen av kampen. Det går mot nok en klar og velfortjent seier til Søgne-herrene. Hjemmelaget har ikke produsert særlig mange sjanser og Søgne kunne godt ha vunnet med flere mål. Trener Svein Enersen er strålende fornøyd med kampen. Høy innsats, vinnervilje.
- Det er slik vi ønsker å se laget, sier han.
21:06  Snytt for straffespark
Søgne snytt for straffe. Ditlef Ueland meies ned innenfor 16-meteren. Klar straffe, dømmes corner. Uforståelig.
20:58  Gratid kaffe og vafler neste hjemmekamp
Kampen på Moseidmoen har roet seg etter Søgnes tredje mål. Til orientering vil det neste hjemmekamp på Søgne kunstgress serveres gratis kaffe, kaker og vafler til publikum. Kampen spilles førstkommende lørdag klokken 15.00. Publikum oppfordres til å møte opp!
20:52  Mål Søgne!
Søgne får frispark på 18-meteren. Alexander Ruden skyter direkte og i mål 3-0 til Søgne.
20:41  Stolpeskudd Søgne
Stian Aamodt skyter, treffer stolpen. Søgne nær 3-0. Presser motspilleren høyt oppe!
20:39  Stolpeskudd
Vindbjart med stolpeskudd. Avblåses for offside når Søgne har fordel og er i angrep. Søgnes trenerteam gir uttrykk for dommerens prestasjon. Ikke første gang denne kampen.
20:33  Mål Søgne!
Jarle Rogstad gjenvant ballen, rundet to spillere og lobbet over keeper. Klassescoring!
20:31
2. omgang starter like intenst som første. Dette vil Søgne vinne!
20:29  2. omgang i gang
Trener Svein Enersen har sagt til spillerne i pausen at det må jages etter 2-0, men likevel tenke fotball. - Det er bare en kontring eller to så utlikner hjemmelaget.
20:18  Pause
Spillerne går til pause på stillingen 1-0 til Søgne. Bortelaget avslutter omgangen med to cornere uten resultat. Søgne klart best i 1. omgang.
20:07  Scoring - underkjent
Søgne får ballen i mål, men dommer underkjenner målet grunnet offside.Store protester fra Søgne-spillerne. Berettiget.
20:03
Søgnes spillere er mye mer pågående enn Vindbjart. Hjemmelaget får ikke fred for de rødkledte gjestene. Søgne har økt tempoet i spillet igjen.
19:58
Kampen har dabbet noe i kvalitet og tempo. Søgne fremdeles det førende laget.
19:54  Sjanse Vindbjart
Vindbjart i en tre mot en situasjon på 16-meteren. Mesterlig ryddet av Jon Djuve.
19:52  Gult kort
Gult kort til Lasse Fardal. Ikke mange fra Søgne som er enige i det.
19:51
Kjølig og mye knott på på sidelinjen når nattemørket senker seg over Vennesla.
19:47
Søgne skaper mest. Presser hjemmelaget høyt på banen. Vindbjart spiller seg ut av egen banehalvdel. Gjør det enklere for Søgne å stoppe dem.
19:43  Kjempesjanse
Morten Dalene med skudd like utenfor stolpen. Søgne presser hjemmelaget.
19:33  Mål Søgne
Søgne går rett i angrep og scorer. 0-1. Alexander Ruden kjører soloraid fra midtbanen og Markus Tønnesen flikker inn med hælen.
19:33  Kampstart
Dommer Sten Kristian Kalleberg Mydland (Giv Akt) blåser kampen i gang. Søgne spiller i røde bortedrakter. Søgnes trener Svein Enersen er helt klar på at denne kampen skal vinnes.
15:00  Vindbjart 2 - Søgne FK   Kampstart klokken 19.30 - Moseidmoen +Bankkunstgress
Sist oppdatert 19.09.2016 klokken 22:15 av Nicolai Prebensen
Det kan fort bli en tett kamp mellom Vindbjart 2 og Søgne-herrene mandag kveld. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)