- Vet ikke hva som gikk galt

Søgne FK - Jerv 2, 1-4 (0-1), herrenes 4. divisjon, Søgne Stadion mandag kveld.

- Jeg vet ikke hva som gikk galt. Vi styrte hele første halvparten av 2. omgang og plutselig tok Jerv over og vi gikk på et tap mot et lag vi burde ha vunnet over. Det på tross av at de hadde med seg fem 1. lagsspillere, var den korte kommentaren Søgne-treneren Ditlef Ueland hadde å komme med etter kampslutt mandag kveld.
Kortheten kan skyldes at mot slutten av 2. omgang ble Søgne stadion invadert av millioner av mygg/knott, og etter at dommeren hadde blåst av kampen, ville alle bort fra banen så fort som mulig.
De første 30. minuttene av kampen mandag var mer eller mindre uten sjanser. Jerv 2 hadde mest ball uten at de dominerte kampen. Hjemmelaget kjempet hardt, men hadde for mye upresise pasninger og var aldri farlige foran gjestenes mål.
Etter 40 minutters spill scorer Jerv etter corner, og lagene gikk til pause på stillingen 0-1.
Setter fart
De første åtte minuttene av 2. omgang fortsetter det samme kampbildet som i første. Etter et vakkert angrep og samspill mellom Mathias Andresen og Jarle Rogstad får sistnevnte ballen servert og scorer utligningsmålet. Det setter ytterligere fart i hjemmelaget, uten at det resulterer nettkjenninger.
Etter 30 minutters spill i 2. omgang tar Jerv tilbake noe av presset og setter ledermålet etter et fantastisk langskudd av Jervs Tor Andre Skimmeland Aasheim.
Få minutter senere scorer bortelaget igjen etter corner, og kveldens siste bortemål kommer like før kampslutt.
Toppdommer
Banens beste var mandag kveld FIFA-dommeren Tore Hansen. Toppdommeren dømte 4. divisjonskampen som et ledd i opptrening etter en skade.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Sist oppdatert 04.06.2018 klokken 22:47 av Nicolai Prebensen
Søgne FKs Jarle Rogstad etter å ha scoret hjemmelagets eneste mål mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Søgne-spillere i kamp mot Jerv-forsvaret i 2. omgang mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)