792 løp Kvernhusvannet rundt - Repstad-løpet

792 løp Terrengkarusellens Kvernhusvannet rundt (Repstad-løpet) torsdag ettermiddag. I år for 12 gang og igjen i godt vær med mange mosjonister som ikke løp konkurranse, men tok turen rundt vannet. Alle fikk servert vafler etter endt tur.

- God temperatur
- Fra en grå morgen med litt regn, snudde det på ettermiddagen til klart og pent vær, med god temperatur for løping. Deltakertallet endte nokså nær fjorårets (839). Når vi vet at de to foregående løpene (i Baneheia og Jegersberg) samlet så vidt over 1000, er vi veldig fornøyde når rundt 800 tar turen helt ut til Langenes, skriver arrangørene på Terrengkarusellens hjemmeside.
Repstad Bedriftsidrettslag er medarrangør i dette løpet.
Resultatene
Deltakere startet fra klokken 13.00 og siste start var klokken 18.00, og selv om mange tok turen for turens skyld, stod også «blodsliterne» på startstreken og resultatene finner du i lenken nederst i saken.
Neste Terrengkarusell-løp i Søgne blir Kjellandsheiløpet torsdag 5. september, det blir sesongens 14. karuselløp i 2019.
Et stort felt startet i klassen som løp en runde rundt Kvernhusvannet torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Fast "innpisker" til registrering og start i Kvernhusvannet rundt er direktør i Repstad Anlegg, Mona Mortensen. (Foto: Nicolai Prebensen)